perjantai 11. toukokuuta 2012

Piilosilla motivaation kanssa.

Yleensä tässä vaiheessa kevättä voi tuuletella onnellisesti kun taas on takana yksi lukuvuosi. Btw, niitä on takana jo aaaika monta! Tänä keväänä ei kyllä paljon tuuletella. Omia valintojani. Mitä mietinkään kun ilmoittauduin kesäyliopistoon kahdelle kurssille ja lupasin edistää graduani? Hmph. Juuri nyt en muista. Ehkä muistan sitten vuoden päästä kun toivottavasti valmistun?

Onneksi en maksanut läsnäolevana opiskelijana mitään noista kesäyliopiston kursseista, jos vaikka kävisikin vähän huonosti. No ei kyllä käy! Pakko ottaa nyt jonkinlainen ryhtiliike. Juhannusviikolla kaikki olisi ohi. Ja toinen tenteistä on kotitentti. Syksylle jäisi sitten yksi kurssi ja se yliopisto olisi siinä kurssien osalta. 

Toki motivoin itseäni silläkin, että minun "kesälomani" on sitten lokauusta huhtikuuhun. Puurretaan nyt siis. Lisäksi olisi niin ihana ensi kesänä järjestää taas juhlat. Ehkä yhdet tärkeimmistä tässä elämässä? Maisteritutkinto ei ole ihan mikään pikkunakki. 

Haaveilen jo valmistujaismekosta kuten yllä näkyy. Voinko reissussa ollessani valkata mekon ja äiti sitten tilaa sen minulle? Tai jos tilaisin sen jo nyt? Jos on mekko, on pakko valmistua - eikös se niin mene...

Kuvat lainattu

6 kommenttia:

 1. Heheh, tsemppiä opiskeluun <3 Mullakin vielä viimeinen vuosi tahkottavana, hohhoh! No, jospa sen vielä jaksais..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle <3 Viimeinen vuosi on aina se pahin. Täytyy vaikka päällään koittaa seisoa, mutta pakko jaksaa :D

   Poista
 2. Hienossa vaiheessahan sun opinnot on! Ajattele kaikkea sitä, mikä on jo takana. ;) Varsinkin niitä karmeita kursseja!

  Mun mies on ihan höhlä. Ei haluaisi juhlia mitenkään, vaikka ne maisterin ne paperit iso saavutus onkin! Ja gradukin välillä otti hietaan, joten luulisi, että tuntisi saavuttaneensa jotain?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, täytyy kyllä ajatella noinkin :) Tosin se gradu onnistuu hirvittävyydellään aina pilaamaan kaiken :D se on kuitenkin niin iso urakka. Sun mies on kieltämättä hassu! :D Ehkä se on vielä shokissa eikä tajua mitä on saavuttanut? Järkkäät vaan hälle ne juhlat :)

   Poista
 3. Mihin tää aika on mennyt? Justhan me vasta tutustuttiin kun yliopisto alkoi, ja nyt muka alkaa olla kurssit ihan loppusuoralla (tai siis ainakin sulla :D ). Huh, toivottavasti jaksat ne kesäyliopiston kurssitkin! Onneksi palkinto häämöttää sitten edessä, kun pääset Afrikkaan :) Kyllähän se palkinto mullakin on tiedossa sen meidän pitkän matkan suhteen, mutta se ei vaan riitä motivaatioksi kiriä nyt koulun kanssa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ei kyllä mitään tietoa mihin tämä aika on mennyt :) Kyllä mä yritän jaksaa ne kesäyliopiston kurssit, tavallaan vähän pakko kun syksyllä ei oikein ehtisi suorittaa mitään kursseja loppuun asti. Ai sulle ei ole matka tarpeeksi iso motivaattori, hihi :P

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)