maanantai 14. toukokuuta 2012

Parisuhteen hoitoa.

Parisuhdettakin pitää hoitaa samalla tavoin kuin kukkasia. Antaa vähän rakkautta :) Ei se muuten voi hyvin. Toisaalta, ainakaan meidän taloudessa ei viherkasvien ja parisuhteen hyvinvointi ole ihan verrattavissa keskenään. Ainakaan minulla ei nimittäin ole kovinkaan vihreää peukaloa. 

Lauantaina kävimme poikaystävän kanssa Flamingossa leffassa katsomassa uusin American Pie. Ne ovat kyllä aina niin hulvattomia :) Ja Flamingo on siitä kiva, että sinne on suht lyhyt matka ja sinne pääsee autolla. 

Ennen leffaa kävimme vähän kiertelemässä Jumbon puolella. Eräs halusi tietysti käydä Ohlsonilla ja tällä kertaa se olikin ihan hyvä juttu. Meidän on nimittäin ainakin kolme vuotta pitänyt jo ostaa jonkinlainen tuuletin. Ei se saatu sitä edelliseen asuntoon ja siellä tulikin kärvisteltyä kuumuudessa muutama kesä. Tai siis poikaystävä kärvisteli, minähän nukun kesälläkin untuvapeiton alla. 


Tässä nykyisessä asunnossa on ikkunoita neljään eri ilmansuuntaan eli käytännössä aurinko paistaa aina jostain sisään. Hieno juttu, mutta näin kesän kynnyksellä täällä alkaa olla ajoittain lämmin. Juteltiin asiasta naapurinkin kanssa ja heillä näyttää sisälämpömittari kuulemma jo +30. Nyt löydettiin sitten vihdoin hieno ja kohtuuhintainen tuuletin, jossa on kaikki herkut; ajastin, digitaalinen lämpömittari ja kaukosäädin. Onneksi jaksettiin odottaa, että oikeanlainen tuuletin löytyi, sillä minä en ainakaan olisi kelpuuttanut mitään valkoista, pyörivää hirvitystä. 

Nyt nähdään kesällä sitten viileitä unia! :)

8 kommenttia:

 1. toi on mukavan erilainen toi sun banneri!:)

  http://suklaisiaunelmia.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Tuuletin olisi meillekin tarpeellinen. Tässä meidän asunnossa kesällä lämpötilat kipuaa sinne kolmeenkymmeneen.. Ei olla sitten vaan raaskittu ostaa sitä.. Kesähelteillä on ihan toivotonta laittaa esim. ruokaa koska siitä tulee vaan enemmän lämpöä ja itselläkin on jo ajatuksesta kuuma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mekään olla raaskittu ostaa, mutta kun nyt ssi noinkin hyvän kohtuuhintaan niin oli pakko. Kyllä se sitten olettavasti maksaa kesällä itsensä takaisin. Jollei sitten tietysti tule joku ennätyskolea kesä :D

   Poista
 3. Joooo! Parisuhdetta täytyy todella hoitaa, ja sopia just treffejä että ehtii näkemäänkin. Joskus arjen pyörityksessä tuntuu, että siitä yhteisestä ajasta tinkii liikaakin. Siksi meillä ainakin tapana katsoa viikon alussa kalenteria, ja katsoa 'koska me nähdään?' :) Ja juuu, toivottavasti ei meidänkään suhdetta voi verrata kukkaloistoon, kun yksi jos toinenkin kukka täällä nääntyy :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pitää joo :) arki on ihan liian usein niin hektistä että olennainen meinaa unohtua. Teillä on kyllä ihan hyvä tapa tuo kalenteihin päivien merkitseminen, tuleepa ainakin annettua toiselle aikaa :)

   Poista
 4. Varmasti hyvä ostos toi tuuletin, ja tosiaan vähän tyylikkäämpi kuin ne perus valkoiset pyörivät :) Me havahdutaan tuulettimen ostoon vasta joka vuosi keskellä kesää, silloin kun on pahimmat helteet meneillään ja kaikki tuulettimet loppu joka kaupasta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä joo, varmasti tuo maksaa itsensä takaisin kesällä :D Meillekin on käynyt monena vuotena niin että vasta kesällä havahtuu siihen että tuollainen olisi ihan kätevä :D Ja silloin ne ovat jo loppu tai ihan ylihinnoiteltuja..

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)