torstai 24. toukokuuta 2012

Mangosta.

Kirjoittelin Tästä haaveillaan n.y.t - postauksessa haaveilevani Mangon Bowling bag- laukusta. Kuten tiedätte, olen kuitenkin suht tiukalla säästökuurilla (terkkuja vaan sille autokorjaamolle, joka vei kahden viikon palkkani, huoh..) enkä halunnut ostaa laukkua normaalihintaisena..


Ja onneksi en ostanut, vaan jemmasin linkin suosikkeihini ja kävin ihailemassa sitä varmaan parin viikon ajan. Kunnes eräänä ihana päivänä se oli alennuksessa! Olin kyllä niin iloisesti yllättynyt. Klikkailin laukun kotiin ja se tulikin oikein näppärästi Barcelonasta poikaystävän työpaikalle, jossa pojat olivat olleet hieman hämmentyneitä tästä paketista.. :D 


Laukku on minulla työlaukkuna ja olen tykännyt siitä hirmuisesti. Sinne mahtuu kaikki tarvittavat tavarat ja onpa se saanut kehujakin töissä :) Kai sinne voisi laittaa sen keilapallonkin nimen mukaisesti? Tarvittaessa laukkuun saa myös erikseen kiinnitettävän olkahihnan, jota en ole kyllä vielä itse testaillut. 

6 kommenttia:

 1. Tosi mukavanmuotoinen laukku! On aina ilahduttavaa löytää alennuksella jotain, mitä ei ole raaskinut normaalihinnalla ostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! :) Se tuntuu kyllä kieltämättä kivalta kun löytää jotain mistä on haaveillut alennuksella :)

   Poista
 2. Onpas kivannäköinen laukku :) Kävipä hyvä tuuri että sait vielä alennuksella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toi on kyllä kiva ja näppärä laukku! On ollut ahkerassa käytössä :)

   Poista
 3. Samanmallisia laukkuja suorastaan himoan. Onko materiaali kuinka pehmeää, eli pysyykö laukku muodossaan hyvin, vai onko se hiukan lörpön oloinen? Entäs mahtuuko sisään A4 kokoinen kansio? Voisin harkita itsekin tilausta, mikäli A4 kokoiset paperit laukkuun mahtuvat, se onkin oikeastaan ainoa ominaisuus, mitä tältä laukulta enään toivoisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Tatti! :) Laukun materiaali on suht jämäkkää eli laukku säilyttää muotonsa vaikka se olisi tyhjä. Noissa kuvissa se on täysin tyhjä eli kuvat kertovat muodosta hyvin. Valitettavasti tuohon minun laukkuuni ei kyllä mahdu a4 kokoinen kansio, mutta kannattaa ehkä tarkistaa olisiko Mangon sivuilla noita toisessakin koossa, itse en nyt satu muistamaan :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)