keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Keskiviikko.

Huh että osasi olla tiukka työpäivä, kun oli niin maanantaifiilis! Onneksi en ollut ainoa, jolla otti hieman koville työhön paluu vapun jälkeen. Ja siis vaikka vappu oli niin rento kuin olla voi! Ei tee kyllä yhtään hyvää rytmille tällaiset viikkovapaat. :D 

Alla kuitenkin tämän keskiviikon asu. Tuo paita on ostettu hetki sitten H&M:n alesta - se on ihanan kesäinen ja hintaa oli peräti vitosen verran. Kiva tehdä hyviä löytöjä! :) 


Eipä kai sen kummempia. Lähinnä halusin näyttää tuon asun, kun olen kerrankin innostunut kuvailemaan, vaikka ei noista kuvista tulekaan kyllä niin hyviä kuin toivoisin ilman toista osapuolta. 

PS. Onko teillä jo paljon kesäsuunnitelmia tehtyinä? Mua on jotenkin alkanut hirvittää kuinka monelle viikonlopulle on sovittuna jo jotain menoa. Missä välissä opiskelen? Tai missä välissä lepään?

2 kommenttia:

  1. Oi miten kiva tosiaan tuo paita! Joskus sitä tekee mielettömiä löytöjä! :)

    VastaaPoista
  2. Onpas pirtsakka paita :)
    Mäkin just totesin, että touko- ja kesäkuun jokaiseksi viikonlopuksi yhtä lukuunottamatta on jo suunnitelmia. Mutta toisaalta ne on kaikki niin mukavia, että lähinnä odotan innolla :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)