sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kesäpäivä.

Eilen oli oikein mukava kesäpäivä huolimatta siitä, että jouduin lukemaan tenttiin. Ja huolimatta tästä ei niin ihanasta allergiasta, joka vetää minut aika ajoin sängyn pohjalle ottamaan pienet välikuolemat. En ole aiemmin kärsinyt juuri lainkaan siitepölyallergiasta, mutta tänä vuonna se sitten iski :/ Nim. pieni röhkivä possu. 

 Vitokin pääsi mukaan!
Grillimestari

Eilen grillailtiin ensimmäistä kertaa tänä kesänä ja nautittiin ruuasta ulkona! Meillähän ei siis ole omassa kodissa grilliä, joten kipitimme 700 metriä äidin luokse ja ei kun grilli kuumaksi! Äiti oli tehnyt hyviä grillivartaita ja keittänyt uusia perunoita. Nekin olivat tämän kesän ensimmäiset! 

 Ennen...
Jälkeen...

Miten sitä voikaan aina kesä kesältä olla niin innoissaan näistä "kesän ensimmäisistä".-jutuista? :)

6 kommenttia:

 1. oih, mä en vielä tänä kesänä ole grillannut lainkaan :P en ole vielä aloittanut mökkikesää, muut perheestä kyllä on, mutta ehkäpä sitten vaikka ensi vkonl? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tässä ehtii vielä monen monta kertaa grillata tänä kesänä, jos siihen on muutoin vain mahdollisuus :) Tää on ehkä kesän parasta aikaa kun kaikki on vasta edessä! Ja ehdottomasti kannattaa mennä mökille jos siihen on mahdollisuus! Ja Enni mukaan! :P

   Poista
  2. joo, Enni rakastaa mökkeilyä, se suikkaa laiturin nokasta uimaan kun vanha tekijä <3

   kävin muuten anopin luona grillaamassa makkaran ;)

   Poista
  3. Oi ihana Enni <3 Kuulostaa just niin ihanalta kesältä! Ja hei jee, nyt on sitten grillikesä korkattu - siitä se lähtee! :P

   Poista
 2. Täälläkin grillailtiin eilen kesän ensimmäisiä juttuja - ai että miten hyvää olikaan!
  Siitepölyä on tosiaan ihan hirveästi, sitä näkee ihan pilvinä. Näin ei-allergikkoakin pistää aivastuttamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei, joku muukin sitten :) Siitepölyä on joo ihan liikaa eikä ole vettäkään sadellut. Olo on karsea, mutta en oikein osaa olla pois töistäkään, vaikka oon ihan vetämätön välillä. En kuitenkaan koe olevani kipeä :D Vaikeaa..

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)