keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Kengät - tsek, mekko - tsek...

Tulevana viikonloppuna olisi tosiaan sitten vuorossa vihdoin ne ystäväni häät. Kuinka jännittävää! Hieman kyllä hirvittää minkälainen keli tuolle rakkauden päivälle osuukaan - kuinka kivaa onkaan kekkaloida kesämekko päällä, jos lämpömittarissa on +10 ja vettä sataa. Toisaalta, säähän ei voi vaikuttaa, mutta muuhun juhlamieleen kyllä. Ei siis välitetä säästä!


Ajattelin näitä häitä varten kokeilla ja käyttää lahjaksi saamaani Dermosilin shimmering powderia, josta olen kirjoitellut aiemmin enemmän täällä. Saa iho vähän hehkua :) Voi olla, että yritän tällä viikolla ehtiä käymään kerran myös solariumissa, niin en olisi väritykseltäni ihan chicken leg. Elämän pieniä, vaarallisia turhuuksia mutta minkäs teet. Lisäksi ajattelin värvätä äitini taikomaan minulle kiharat silloin lauantaina. 


Mekkokin on jo valittu (se H&M:n mekko oli muuten karsea) sekä kengät ja laukku. Vielä yritän arpoa, että otanko lämmikkeeksi bleiserin vai hartiahuivin. 

Joko juhlitaan?? :)  

PS. Koko loppuviikko vapaata töistä, jes!

6 kommenttia:

 1. Häät on aina niin ihania juhlia! Toivottavasti olisi keväisen lämmin, saisi jo helteetkin tulla ihan kunnolla. Yleensä tähän aikaan vuodesta kuitenkin on jo jotain helteitä ollut. Juhlamieleen tosiaan voi itse vaikuttaa, sataa sitten räntää tai ukkostaa.. Oon itse yrittänyt hokea sitä, että jos omana päivänä sataa ja tuulee kaatamalla, niin mitä sitten, pääasia on se että menee naimisiin :)

  Hauskoja juhlia teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häät ovat kyllä ihania juhlia, voiko olla parempaa aihetta juhlaan kuin rakkaus :) Yleensä joo tähän aikaan keväästä on ollut jo suht kiva ilma, mutta nyt tuntuu kuin kevät olisi muutenkin myöhässä. Ei olla saatu nauttia vielä lainkaan helteistä :/ Ja vielä tuosta sateesta, eikös sen sanota tuovan vielä onneakin :)

   Poista
 2. Ota jakku mukaan, jos tulee vilpoista! Sen saa aina riisuttua jos tulee lämmin. =)

  Kaunis kuosi tuossa mekossa, vilauta sitten ihan koko mekkoa, kiitos! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mä joo ajattelin ottaa sekä jakun että hartiahuivin mukaan, jos jompaankumpaan täytyy turvautua. Ei ole kiva palella! Ja kiitos kehuista, vilautan kyllä mekkoa sitten häiden jälkeen, hih ;)

   Poista
 3. Ihanaaa, kohta päästään sinne! <3 Nyt on luvattu 12 astetta ja aurinkoista, eli mun mielestä ihan jees - pääasia, ettei sada. Mäkin kun ajattelin vääntää jotkut kiharat, niin ei ainakaan suoristu kosteuden takia :) Tosiaan pitäis miettiä joku lämmike hartioille myös.
  Mäkin oon tuskaillu lähipäivinä sitä, että mekko näyttäis paremmalta päivettynyttä ihoa vasten... No, onneksi kaikki muutkin on suht kalpeita vielä tähän aikaan vuodesta, niin ehkä sen kestää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin päästään joo, kivaa kun mennään molemmat <3 Tuollainen keli olisi sitten kyllä ihan jees, tosin tuskin siellä ihan hirveästi täytyy muutenkaan olla ulkona. Tajusin muuten, että ne häät loppuvat tavallaan aika ajoissa, joskus iltakymmenen aikaan jo. Ehkä sen niiden häämatkan takia? Tosin kyllähän tuossakin ajassa ehtii jo juhlia :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)