keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Arvaatteko minkä hän valitsi?

Heipsan!

Meidän perheessä juhlitaan tänä vuonna pyöreitä vuosia, jännää! Ja mitä tekeekään silloin Nanna 24 vee? No, askartelee! Hehe :) 

Eilen kun poikaystävä tuli töistä kotiin, häntä odotti jääkaapin ovessa lipputehtävä, jossa piti valita yksi lippu. Arvaatteko minkä hän valitsi?


No Italian tietty! :)

Eli vien poikaystävän syntymäpäivämatkalle Roomaan! Niin siistiä! Olen muutama vuosi sitten aiemmin toteuttanut tällaisen samanlaisen synttärimatkan, mutta silloin kävimme Bremenissä, Saksassa. Oli ihan super ihana reissu, joten tätäkin odotetaan nyt innolla. Ja kivaa, että poikaystävä sai tällä kertaa valita kohteen itse - onpa taatusti mieleinen :) Elo- tai syyskuussa siis reissuun!

10 kommenttia:

 1. ooooi ihanaa :))
  mä vein kans sillon uutena vuotena poikkiksen sinne Lontooseen.. kunpa joku veis mut ens kerran johonki<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä muistan ton teidän Lontoon matkan! Se on kyllä niin kiva kaupunki kanssa! :) Toivottavasti sutkin vietäisiin pian jonnekin <3

   Poista
 2. Hei tuo oli loistava idea, että saa itse valita matkakohteen! Itse tykkään ostaa nimenomaan matkoja muille lahjaksi. Miehelle ostin yhteisen Latvian matkan ensimmäisenä joulunamme ja synttärilahjaksi vuoden alussa matkan Bremeniin ja Amsterdamiin, siltä reissulta palasimme juuri. Pikkusiskolle ostin muutama vuosi sitten (perheen kanssa) matkan Pariisiin Disneylandiin ja toiselle siskolle Ryanairin lahjakortin ja annoin hänen valita matkakohteen.
  Kaikki ovat tykänneet lahjoista valtavasti ja samallahan siinä hyötyy itsekin kun pääsee reissuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuulostaa tosi kivoilta noi sunkin ostamat reissut ja etenkin toi Disneyland, ihanaa! :) En oo itse asiassa tainnut edes tietää muuten että Ryanairille saa lahjakorttejakin.

   Poista
 3. Vautsi, ihana idea! Mulla ei olisi koskaan varaa maksaa yksin poikaystävälle ja itselleni matkaa, kyllä siinä tartettais molempien tuloja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä etsin aina mahdollisimman halvat lennot ja kohtuuhintaisen hotellin, niin kyllä Eurooppaan pääsee suht pienellä budjetilla viikonlopuksi. Ei mekään sen kauempaa olla reissussa. Ja toisaalta, mulla ei olisi varaa järjestää häitä ;)

   Poista
 4. Kivaa! Matka on kyllä yksi parhaimmista synttärilahjoista mitä toivoa saattaa, varsinkin kun A sai itse valita :) Ja hyvän valinnan tekikin, koska Rooma on tosi makee paikka! Olin siellä kesällä 2006 ja voisin lähteä mielläni uudestaankin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäsit Roomasta :) Täytyy sitten ehkä ennen matkaa haastatella sua vinkkien saamiseksi, hih :P

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)