sunnuntai 13. toukokuuta 2012

"Äidinrakkautta on parempi nauttia vain kohtuullisina annoksina."

Sitaatti - Niiskuneiti 

Toukokuun toinen sunnuntai on perinteisesti äitienpäivä :) Kevät parhaimmillaan ja meillä täällä kirsikkapuut kukkivat. Niitä on istutettu meidän kaupunkiin paljon. On kaunista ja hempeää. 

 Pentu mummin sylissä - kyllä äitini on Vitolle mummi :)

Äitikin on kaunis ja hempeä :) En ole koskaan ollut huonoissa väleissä hänen kanssaan, mutta jos mahdollista niin välimme paranivat kun muutin pois kotoa. Etäisyys tekee joskus hyvää. Äiti lähettelee mulle aina työpäivisin sähköpostia - kyselee kuinka töissä ja elämässä menee. Käydään yhdessä kuntosalilla. Äitillä on aina herkkuja kun hänen luonaan vierailee. Äiti pelastaa aina pulasta ja hän on se, joka kannattelee kun omat jalat eivät riitä. En ole koskaan kuullut hänen sanovan "ei tästä tule mitään". Äiti hemmottelee ainoaa lastansa. Äiti matkustaa Afrikkaan katsomaan lastansa. Etenkin näinä aikoina äidin merkitys korostuu ja häntä tulee kyllä kova ikävä. 

Olet äiti ihana! <3 

2 kommenttia:

  1. Minulla on myös ihana äiti, joka kannattelee kun itse ei siihen kykene. Täytyy oikeasti osata arvostaa sitä, että sellainen äiti on. Otin kyllä äipän kanssa yhteen teininä aika paljonkin, mutta ei koskaan pahalla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin täytyy joo, olet ihan oikeassa :) Ei vanhempiaan vaan voi arvostaa liikaa. Kyllä minäkin muistan jotkut yhteenotot, mutta ne kai kuuluu niihin teinivuosiin :D

      Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)