lauantai 14. huhtikuuta 2012

White May.

En niin millään jaksaisi odottaa ensi kuuhun, jolloin ystäväni menee naimisiin. Ensin juhlitaan tietysti polttareita ja sen jälkeen sitten häitä! Onneksi niihin ei ole enää pitkä aika! En voisi kyllä olla onnellisempi ystäväni puolesta, lopulta etsimänsä jälkeen hän löysi sen oikean :) 

On se jännä kuinka samanikäiset ystävyksetkin voivat olla niin täysin eri elämäntilanteissa. Itse yritän epätoivoisesti luoda uraa ja olen lähdössä Suomesta pois, yksi meistä lähtee niin ikään pois Suomesta, mutta kohti Aasiaa ja kolmas järjestää häitä ja taitaa haaveilla omasta perheestä :) Eikä siinä ole mitään pahaa, että ihmisillä on erilaisia haaveita tai että he ovat erilaisissa elämäntilanteissa. Sitä vain helposti miettii, että minkälaista oma elämä olisi jos olisi lähes päinvastaisessa elämäntilanteessa. Mitä jos olisin menossa naimisiin? Mitä jos rakentaisin omaa taloa? Mitä jos minulla olisi vakituinen työpaikka? Mitä jos...

Välillä on vain niin mukavaa paeta hieman arkea ja jossitella - kunhan muistaa, että kaikkea kohtuudella!  

Kuvat lainattu.

6 kommenttia:

 1. Ei kai lapset ja häät mitään (kun niitä on itsekin odotellut tovin jos toisenkin!) mutta ne vanhojen ikätovereiden talot! Taas yksi kaveri osti tontin ja rakentaa miehensä kanssa taloa. Se on vaan niin käsittämätöntä.

  Kauankon sitä kit-kit-kituutusta vielä itsellä onkaan. Kolme vuotta vielä opintotuella elelyä, että jes vain. :D

  Ja siis toki olen ihan vilpittömästi onnellinen kavereideni puolesta. Enkä edes katelliinen, pitkä opiskelu on kuitenkin mun valintani enkä mä sitäkään vaihtaisi pois. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, onneksi omat kaverit eivät vielä rakenna omia taloja, muuten voisi iskeä pieni kateus..Ei vaan, kai se on niin että kaikille kaikki aikanaan. Jotkut vain joutuvat odottamaan hetken pidempään. Mutta joo, tämä opintotuella kituuttelu on kyllä niin syvältä jos suoraan sanotaan. Tosin oonhan mä nyt töissä, mutta se sitten tarkoittaa ettei sitä vapaa-aikaa todellakaan ole.

   Poista
 2. Itsekin mietin välillä samaa, että onpas jännää kuinka eri elämäntilanteissa eri kaveriporukoiden yksilöt onkaan, vaikka olisikin jokin yhdistävä tekijä (esim opiskelu). Ja kun miettii lapsuudenystäviä, niin on hauskaa tarkastella miten jokaisen elämä on mennyt suhteessa siihen, millaisia tulevaisuuden suunnitelmia joskus pienenä oli :) Jos haaveilee jostain asiasta, niin sitten vaan kannattaa tehdä kaikkensa, että saa sen myös toteutettua - niin kuin just tuossa sun esimerkissä koskien meitä kolmea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä hauskaa miettiä kuinka elämä on vienyt ihmisiä ihan eri tavalla kuin sitä joskus silloin suunnitteli. :D Onneksi oon jo itse tajunnut lopettaa sen suunnittelun kun ei ne koskaan toteutueet. Antaa elämän viedä :) Ja oon kyllä ihan samaa mieltä että jos jotain haluaa niin kyllä sen eteen kannattaa nähdä vaivaa. Eihän sitä aina voi onnistua mutta tietääpä ainakin yrittäneensä :)

   Poista
 3. Monella tuttavalla on häät jo takana ja pienokaisia jaloissa pyörimässä. Jotkut taas opiskelevat, kun toiset ovat ostamassa asuntoa, kun itsellä ei ole muuta elämää, kuin työ. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sama homma täälläkin, tosin mulla on vielä opinnotkin kesken. :D Kai sekin on sentään jotain että on koulu ja työ, vaikka ei siltä aina tunnukaan :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)