sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Viiden vuoden jälkeen... ♥

Sain taas jälleen kokea kuinka kivalta ratsastaminen tuntuukaan! Ratsastin kyllä silloin Gambian lomalla, mutta onhan se ratsastus rannalla shortsit jalassa kieltämättä hieman erilaista :) Yksi yhteinen tekijä kuitenkin löytyi - olen niin rikki kuin olla vaan voi. Kävin vielä aamulla vetämässä kunnon aerobisen treenin salilla, että sai varmasti kaikki mehut irti. Huh huh. Saa nähdä pääseekö huomenna sängystä ylös. 

 Vähän erilainen päivän asu


Oli kyllä erittäin kivaa pitkästä aikaa ratsastaa. Olen aiemmin ratsastanut säännöllisesti noin 10 vuotta, mutta nyt viimeiset viisi vuotta on ollut todella hiljaista kun ei tällä opiskelijabudjetilla eläessä paljoa laukkailla ;) Nykyisin kun halvin tunti pääkaupunkiseudulla taitaa maksaa jo yli 30 euroa. Tiedän kyllä, että hevoset syövät kuin hevoset, mutta silti tuo on kyllä jäätävä hinta. 


Oli kyllä pitkästä aikaa mukava sunnuntai, sillä en ole avannut työkonetta tänään lainkaan, koulujutuista nyt puhumattakaan! :)

12 kommenttia:

 1. Oi, vähän kivaa! :) Missäs tallilla kävit? Mäkin ratsastin 5-vuotiaasta 15-vuotiaaksi, mutta sen jälkeen en ole edes käynyt hevosen selässä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli joo tosi kivaa, ratsastettiin peräti 1,5h :) Käytiin A:n siskon kanssa Vantaalla kehä kolmosen vieressä yhdellä pienellä tallilla. Nyt on kyllä ollut paha aukko sivistyksessä kun en oo tiennyt että säkin oot ratsastanut noin kauan :D Meidän pitäisi mennä joskus yhdessä!

   Poista
 2. Ratsastaminen on niin ihanaa! Ja vielä parasta mahdollista treeniä. =)

  Meillä oli lapsuudessa hevonen ja on tullut ratsasteltua kyllä pienestä pitäen. Valitettavasti jätin vuosiksi tämän ihanan harrastuksen ja siinä katosi ne taidot sen siliän tien. Kun viimeeksi yritin pari vuotta sitten tehdä jotain hevosen selässä, pelkäsin niin pirusti, enkä uskaltanut kuin ravata. Silloinkin tuntui, kuin olisi heilunut, kuin heinäseiväs, eikä osannut nauttia siitä. Hassua ajatella, että nuorena vipelsin niin maan pirusti esteitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä tuli taas huomattua kuinka hyvää ja ennen kaikkea kokonaisvaltaista treeniä se on. :) Teki niin hyvää! Tiedätkö, mua meinasi harmittaa tuo ihan sama juttu. Jostain oli hiipinyt päähän tosi tyhmiä pelkoja enkä vielä uskaltanut laukata vaikka Gambiassa kyllä laukkasin (tosin silloin mentiin kaksistaan). Tosi tyhmää, mutta se opettaja sanoi ettei kannata pakottaa itseään jos ei tunnu hyvältä. Ehkä sitten jo seuraavalla kerralla :)

   Poista
 3. Olisi kyllä ihana koittaa ratsastusta pitkästä aikaa. Siitä taitaa olla ainakin 15-vuotta, kun olen hevosen selässä viimeksi ollut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä käydä koittamassa jos on suinkin vain mahdollista. Oli se niin kivaa :) Tosin tänään olen sitten ollutkin lähes liikuntakyvytön :D

   Poista
 4. Voi, että mä niin ikävöin myös ratsastamaan!!:) Viime kerrasta on aivan liian pitkä aikaa…:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kaikilla tuntuu olevan sama ongelma :) Se on kyllä niin ihanaa puuhaa, voisin ratsastella päivät läpeensä :)

   Poista
 5. Ooi oi ihanaa kun säkin pääsit ratsastaan! :) Niin mukavaa! :)

  Mie en oo ollu blogielämässä nyt vähään aikaan, ja muiden blogeja en oo lukenut kunnolla edes kuukauteen. :/ Sit yks päivä oikeesti mietin, että hitto, mitähän kaikille blogin kautta tutustuneille, just siulle ja Reetalle ja muille kuuluu.. Nyt oon taas tauon jälkeen täällä, ja on kyllä paljon kiinniottamista monissa blogeissa! Siis sie oot ainakin lähdössä Afrikkaan vähän pidemmäksi aikaa? :) Ei voi muuta sanoa, kun että WAU!!!!!!!!!!!!!! :) Jostain jo lukasin, että oot siel 5 kk, mutta millonkas lähdetkään? Pitää ihan ajatuksella lukee nuo postaukset, mistä siitä reissusta kerro, ihan asap! :) Mitä sinulle muuten kuuluu? :) Nyt kun ei oo tullu kommentoituu pitkiin aikoihin :/ Mutta lukijana pysyttelen tääl edelleenkin ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva kuulla sinusta Hanna-Reetta :) Huomasin joo, että sinulla on ollut muita kiireitä kun sinua ei ole näkynyt blogimaailmassa. Kiva siis että olet takaisin :) Joo, mä lähden tosiaan viideksi kuukaudeksi Afrikkaan syksyllä, tarkemmin ottaen lokakuun lopulla. Vältän yhden kauhean Suomi-talven, mikä on kyllä niin huippu juttu. Ihastuin viime jouluna Gambiaan niin kovin, että nyt kun on mahdollisuus olla siellä pidempään, niin totta kai haluan olla! :) Ja kiitos, minulle kuuluu ihan hyvää, kovasti töitä teen ja graduakin olen jo pikkuhiljaa aloitellut. Josko pian saisi tuon koulun vihdoin päätökseen :)

   Poista
 6. Onpa mahtavaa, että pääsit aloittamaan harrastuksen uudelleen! (: Oletko jatkanut nyt ihan säännöllisesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillisesti kyseessä oli vain tuo kerta, mutta enköhän mä tässä parin vuoden sisään voi jatkaa rakasta harrastusta säännöllisemmin :) Tässä kun on elänyt monta vuotta (ja elää vieläkin) opiskelijabudjetilla, niin se ei ihan kestä tuon ratsastuksen hintaa :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)