torstai 26. huhtikuuta 2012

Torstai on toivoa täynnä.

En edes tiedä mistä repäisin tuon otsikon, kun olen aina inhonnut tuollaisia sanontoja - keksi keskiviikko jne. Ei uppoa! No kuitenkin, ihanaa että on viimein jo torstai! Hullu viikko alkaa olla voiton puolella. 

Tässäpä tämän päivän asua. Mustaa ja valkoista. Olen pitkästä aikaa löytänyt tuon valkoisen bleiserin! Tykkään!


Onhan tämä torstai ollut tavallaan toivoa täynnä. Äitini varasi nimittäin tänään itselleen ja isälleni matkan Gambiaan. Aluksi oli puhetta vain, että äitini tulisi, mutta on kyllä niin ihanaa että myös isäni pääsee mukaan :) Olen ihan huippu innoissani tästä, heidän tulonsa Afrikkaan merkitsee minulle tosi paljon. Miltäköhän tuntuu mennä heitä vastaan lentokentälle? Jännitän jo nyt! He tulevat luokseni tammikuun puolessavälissä eli noin puolessavälissä oleskeluani siellä. Aika hyvä ajankohta paeta Suomen talvea Afrikan ihanan auringon alle :) Vielä kun saisin poikaystävän käymään siellä luonani, niin kaikki olisi hyvin. En muuten malta odottaa nähdä minkälaisia upeita kuvia freelancer-kuvaajana työskentelevä isäni onnistuu ottamaan! Ehkä saan sillä viikolla sitten tänne blogiinkin upeita kuvia :) 

Äitini löysi muuten ihan mahtavan matkatarjouksen Air Finlandin nettisivuilta - kannattaa tsekata kohteet! Siellä on paljon matkoja kaksi yhden hinnalla!

4 kommenttia:

 1. Joo katoin noita tarjouksia kans, aika hyvät! :P
  Mut hei, aivan tosi hyvän näköinen asu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Minna! :) Noi on juu aika hulppeita tarjouksia, harmi etten voi itse hyödyntää...

   Poista
 2. Tyylikäs Nanna <3 Ja toi sun koru on kyllä niin kaunis.
  Aivan ihanaa, että vanhempasi tulee käymään sun luona Gambiassa! Voi sitä jälleennäkemistä, voin vain kuvitella :') Lisäksi ne saa susta varmasti pätevän oppaan, koska siinä vaiheessa varmaan tunnet jo paikkoja niin hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna <3 Toi koru on kieltämättä kiva vaikka ei aito olekaan. On joo kyllä niin ihanaa kun vanhemmat tulevat käymään luonani. Aion viedä heidät kaikkiin kivoihin paikkoihin ja ihaniin ravintoloihin :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)