keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Tästä haaveillaan n.y.t.

Tällä hetkellä haaveilen kovasti toisesta työlaukusta, joka olisi hieman pienempi kuin mitä mm. tässä postauksessa esitelty Tiger of Swedenin laukku on. Älkää ymmärtäkö väärin, se on aivan mielettömän upea laukku, mutta joskus haluaisi nauttia pienen laukun kantamisesta - nyt vihdoin ja lopulta, kun ei joka päivä tarvitse kantaa koulukirjoja tai luentomuistiinpanoja mukanaan. Joskus ihminen osaa olla pienestä onnellinen. Tässähän tuntee itsensä melkein aikuiseksi :)

Olen nähnyt alla olevan Mangon Bowling bagin luonnossa ja tykkään siitä kovasti. Se löytyisi myös mm. Mangon verkkokaupasta, mutta ärsyttäisi maksaa postikulut. Onkohan kukaan mahtanut nähdä sitä enää Mangon liikkeissä? 
Mutta, voi olla että tämä jää tosiaan vain haaveiluksi. Minulla on noin 200 päivää aikaa säästää puolen vuoden elämiseen ja asumiseen tarvittavat rahat. Ei mikään ihan helpoin juttu. Olen laittanutkin nyt mm. huutonettiin joitain tuotteita myyntiin, sillä kaikki matkakassaan kilahtavat roposet ovat musiikkia korvilleni. Lisäksi tätä säästämistä ei helpota yhtään se, että eräs toinen puolisko täyttää elokuussa pyöreitä vuosia eikä silloin olisi kai kovin soveliasta ostaa vain boksereita lahjaksi ;) 

Kuvat lainattu.

6 kommenttia:

 1. Kaunis toi valkoinen laukku! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on juu, vaikka tällä hetkellä haaveilen itse enemmän mustasta :)

   Poista
 2. Tosi kivan näkönen laukku, nyt alko munki sisäinen laukkunarkkis heräileen! ;) Tsemppiä säästelylle, ei oo ainakaan meikäläisen vahvinta osaamista tuo rahan säästäminen.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no täytyy myöntää ettei oo kyllä kovin munkaan. Opiskelijana kun on tottunut elämään kädestä suuhun. Ei sillä, että mulla vieläkään mitkään huipputulot olisi. Aikalailla kaikesta saa luopua mutta toivottavasti se 5kk olisi sitten sen arvoista :)

   Poista
 3. Mikä on myyjän tunnuksesi Huuto.netissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sanu88. Ei siellä ole vielä kuin pari juttua myynnissä, mutta täytyy kaivella kaappeja tässä kevään aikana :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)