sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Spa-haaveita.

Jotenkin kummasti sitä vällillä päätyy haaveilemaan kunnon spa-tyylisestä kylpyhuoneesta. Näin tapahtuu etenkin silloin kun käy tuolla meidän muovimattokylpyhuoneessa. Ei vaan voi olla ihmettelemättä, että onko se todella niin paljon halvempi materiaalivaihtoehto kuin esim. halvin kaakeli? Saanen epäillä. Ja kun en ole vielä tähän päivään mennessä tavannut sellaista ihmisistä, joka ihailisi sitä muovimattoa. 


Sitten joskus jos ja kun omistan oman asunnon, niin minulle kaikkein tärkeintä olisi, että keittiö ja kylpyhuone olisivat vimpan päälle. Toki tämä ei tarkoita sitä, että muu asunto olisi sitten retuperällä, mutta tosiaan ainakin kunnon kylpyhuone ja keittiö olisivat kivat! 

Näin välihuomautuksena täytyy todeta, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän tajuaa elämän realiteetteja. Toki olen aina tiennyt raha tulee pöytään työtä tekemällä enkä pelkää tehdä työtä, mutta jos nytkin kaksi kokopäivätyössä käyvää ihmistä elää suoraan kädestä suuhun, niin jotenkin se omistusasunto tuntuu pikkaisen (!!) kaukaiselta haaveelta. Ei voi kuin ihmetellä miten joillain rahkeet riittävät. 


Kuitenkin, noissa kuvissa näkyy sitä tyyliä mitä haluaisin unelmien kylpyhuoneeseeni. Suht pelkistettyä ja selkeää linjaa. Tekstiileillä voisi sitten tuoda väriä. Haluaisin lisäksi ehdottomasti seinään kiinnitettävän wc-istuimen sekä isot kaakelit. Ehkä vähän mosaiikkia väliin. Iso peili ja paljon valoa. Näistä on minun unelmien kylpyhuone tehty. 

Kuvat lainattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)