sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

"Riippumatolla ei ole sijaa velvollisuudentuntoisessa elämässä."

Ei sillä ole sijaa Muumilaaksossa eikä sillä ole sijaa täällä meidän kotonakaan :( Mitäpä opiskelija tekisi muuta lomallaan kuin lukisi tenttiin. Joka vielä sattuu olemaan niin vaikea, että melkein itkettää. Onneksi tähän on vihdoin totuttu. Tajusin, että ensi viikon jälkeen minulla on ensimmäinen vapaapäivä sitten tammikuun lopun, jos siis hyvin käy. Ja siis viikonloput on laskettu tähän myös mukaan eli nekin on kaikki raadettu. Hassua miten tällaiseenkin voi tottua. 

Pääsiäiskukat

Pääsiäinen on siis kulunut yksi neljän seinän sisällä, nenä kiinni tiukasti kirjassa. Ei ole paljon ollut raportoitavaa. Eilen kuitenkin äitini oli kutsunut minut luokseen syömään - juhlimaan sekä pääsiäistä että hänen ensi viikolla olevia syntymäpäiviään. Olipa kiva päästä ihmisten ilmoille! 

 Letkeä ruutupaita

Harmi vain, että kunnon kamera on ollut poikaystävän matkassa, joten ei auta kuin tyytyä leikkikameralla otettuihin kuviin, kuten poikaystävä pienintä Canoniamme nimittää! Aika oikeaan osuva nimitys kyllä. Mutta leikitään, että nämä kuvat on otettu vaikka kännykkäkameralla, niin ei harmita puoliksikaan yhtä paljon!

  Äiti sai synttärilahjaksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)