keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Porkkanaa ei tarvitse aina popsia!

Ei todellakaan ainakin kun katselee näitä ihania Dermosilin vartalotuotteita :) Kyseinen brändi on mielestäni yksi onnistuneimmista "faceliftaajista". Ennen tuotteet olivat ulkoasultaan todella kliinisiä ja värittömiä. Nyt on kyllä ihan eri ääni kellossa, ainakin jos katsoo noita alla olevia kuvia. Kivaa muotoilua purkeissa ja ennen kaikkea väriä! Tykkään muutenkin Dermosilin tuotteista paljon - ne ovat riittoisia sekä toimivat ainakin omaan ihooni hyvin. Nämä tuotteet sain tädiltäni syntymäpäivälahjaksi, kiitosta vain! :)

 Niin ihanan pirtsakkaa porkkanaa! :P

Etenkin nuo Lime-tuotteet ovat ihan lemppareitani, niissä on niin nanna tuoksu!

4 kommenttia:

 1. Nanna tuoksu :D EH!
  Mulla on tommonen porkkana kuorinta, se on ihanaa! Ja samoin myös lime suihkugeeli.

  Lisää samis-juttuja siis meille :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :) Munkin täytyy vaikka tässä viikonloppuna testailla tuota porkkakuorintaa, toista ehdin jo testata :) Me ollaan kyllä niin samiksia :P

   Poista
 2. Hih, kun näin tuon blogin otsikon ja tuon kuvan - oletin, että se oli jotain porkkanajuomaa :) Ei ihan kuitenkaan. Parantaakohan toi suoraan ruskettumista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei sentään :) Enpä muuten tiedä tuosta ruskettumisesta. En oikein usko, mutta eihän sitä voi tietää ennen kuin kokeilee :) Toisaalta ihan kuorintakin itsessään jo parantaa ruskettumista :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)