torstai 5. huhtikuuta 2012

Oliko taas pakko?

Oliko pakko taas jäädä eräänä iltana sohvalle haaveilemaan kera tietokoneen ja poikaystävän? No kun ei telkkaristakaan tullut mitään kivaa. Telkkari on muuten nykyään yhä turhempi kapistus. Ei siinä mitään, onhan haaveilu kivaa - etenkin siksi että se on ilmaista. Mutta kun on asunut kuukauden päivät uudessa asunnossa, niin onko ihan välttämätöntä katsella asuntoja netistä? Oi voi, kyllä on. 

Kyllähän me täällä viihdytään, tai siis minä ainakin viihdyn. Mitä nyt ehdin edes täällä kotona olemaan. Mutta tuskin tähän asuntoon tulee ikinä kiintymään samalla tavalla kuin siihen edelliseen, sillä tämä ei ole oma ja toisaalta elämme välivaihetta. Suunnitelmissa on tosiaan asua tässä jokunen hetki ja sitten taas vaihtaa maisemaa...


Ja oi voi minkälaisia asuntoja löysinkään. Sohvalta ei kuulunut muuta kuin toinen toistaan kirkkaampia "ihana" huudahduksia ja kiherrystä. Niin upeita asuntoja ja upealla paikalla! Tässä vaiheessa tämän illuusion voisi tietysti pilata toteamalla "niin ja mihin hintaan.." Niin ja mihin hintaan - halvemmalla kuin tämä nykyinen. Ihan uskomatonta. Muualla saisimme uudemman, isomman, paremman, paremmalla paikalla olevan ja halvemman asunnon kuin mitä tämä nykyinen on. 

Niin, miksei me sitten muuteta. Olisipa se niin yksinkertaista. Minulla on töitä täällä elokuuhun asti ja toisaalta toinen muutto tähän heti perään, ei kiitos. Mutta aina voi onneksi haaveilla ja eihän se ole ollenkaan poissuljettua, että ne haaveet myös joskus totetuisivat :)

Kuva Google.  

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo asunto tuossa kuvassa! Kelpaisi kyllä mullekin... :) Saahan noita asuntoja aina katsoa, vaikkei heti olisi ostamassakaan. Ainakin niistä voi saada uusia ideoita oman kodin sisustukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tommoinen olisi kyllä aika bueno! :P Ja ei me olla seuraavaksi vielä omaa ostamassa, ihan vain upeita vuokra-asuntoja ihailtiin :) Nyt on ollut jotenkin sisustusinspiskin kadoksissa kun tietää että tämä on kuitenkin vain tällainen "välivaihe" täällä :) Kivaa pääsiäistä Anna! :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)