keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Kulman takana.

Ihan juuri kulman takana on se, kun pääsee taas treenailemaan viikollakin iltaisin töiden jälkeen. Tietysti sillä pienellä varoituksella, että se tentti menisi nyt vihdoin läpi! Oon kyllä ainakin niin suuttunut vielä viime kerrasta, että olen lukenut lähes hampaat irvessä. Mur!

Käyn salilla äitini kanssa ja se onkin todella kätevää, sillä motivoimme hyvin toisiamme. Lähes aina on jompikumpi kyselemässä, että mennäänkö taas tänään. Ja eihän silloin voi kieltäytyä ;) Nytkin oli niin ihanaa pääsiäisenä kun pääsi taas salille ja spinningiin - pitkästä aikaa! Meni itse asiassa paremmin kuin uskalsinkaan toivoa. 

Ehdotin äidilleni, että hän menisi kehonkoostumusmittaukseen, jonka jälkeen treenailisi vaikka kuukauden täysillä höyryillä ja sitten taas uudestaan mittaukseen. Se vaaka kun ei kerro sitä koko totuutta, onneksi olen sen itsekin oivaltanut vihdoin. Jos treenaa tosissaan ja huomaa selvästi, että lihasmassaa on tullut esim. käsiin, niin silloin voi mun mielestä myös olettaa painon nousevan lihaksen takia eikä sen rasvan. Toki tässäkin voi huonossa tapauksessa huijata itseään. 

Itse ajattelin nyt kevään ja kesän treenailla aika täysillä ja ennen kaikkea pitää liikunnan monipuolisena - vien koiraa ulos, pyöräilen, käyn salilla ja spinningissä. Haluan sen pyöreän takamuksen piruvie ja aion sen myös saada ;) Syksyllä sitten himmaillaan ja syyään niin kuin karhut konsanaan. Kerätään painoa ja lähdetään muille maille talvea pakoon. Sounds like a plan ;) 

PS. Haluaisin tietää teidän mielipiteen mainontaan. Tässäkin postauksessa mainostan tuon kollaasin kautta Nellyä, mutta pitäisikö minun merkitä se jotenkin tähän postaukseen? Ymmärrän, että pitäisi jos saisin mainostamisesta rahaa, mutta voin kertoa etten saa ja sen kertoo jo teidän lukijoidenkin määrä. Ei kukaan sponsoroi sitä, että kirjoittaa itselleen :) Se olisikin vasta kivaa! Mutta mitä mieltä olette?

Kuvat lainattu.

4 kommenttia:

 1. Kyykyllä saat pyöreän pepun =)
  Mä oon kanssa sitä treenannut ja kyllä vihdoin alkaa näyttääkin siltä, että sitä on treenattu! :D Hah!

  Ja mun mielestä, ei tarvi mainita.. en itsekään laita muutakun linkin sinne, mistä kuvat on.. ei se niin vakavaa, se on mun mielipide :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saa joo, niitä pitää yrittää vaan tehdä ahkerasti! :) Sä oot sitten ollut ahkera treenaaja kun oot saanut tuloksia. Hyvä hyvä! Ja kiitos mielipiteestäsi tuohon mainontaan liittyen, noin mäkin aina teen :)

   Poista
 2. Se kyllä toimii että on salikaveri. Kävin yhdessä vaiheessa Elixialla ystäväni kanssa ja kun oli sovittu treenit lauantai aamupäivälle niin pakko oli mennä :D Mutta se oikeasti on hyvä koska samalla saa vaihdettua myös kuulumisia jne :)

  Sillon jos saisit rahaa mainostamisesta tai sen mahdollisuus olisi vaikka klikkausten kautta niin silloin pitäisi erikseen mainita. Jos kuitenkin linkität ihan muuten vain niin silloin ei tartte erikseen mainita. Piilomainontaa on sitten se jos ei edes tageista kävisi ilmi että kyseessä on mainos tai yhteistyö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salikaveri toimii joo hyvänä motivoijana :) Ja tuleepa nähtyä äitiä samalla myös! Noin mäkin tuon mainostamisasian näen, mutta halusin kuulla teidänkin mielipiteen etten tekisi väärin. Tämä kun on nyt blogeissa aika tulenarka juttu jos olet huomannut :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)