perjantai 6. huhtikuuta 2012

Kesähamonen.

H&M:ltä löytyi varsin suloinen kesähamonen! Vai mitä mieltä olette? Etenkin nuo värikkäämpi versio on aivan ihana! Siihen kun yhdistää jonkun hieman neutraalimman värisen yläosan, niin ei mene kokonaisuus ihan liian villiksi ;) 


Mietin vain, että onkohan tuo kuinka lyhyt käytettäväksi esim. töissä? Tosin tuuotahan voisi varmasti pitää hieman alempana kuin mitä nuo mallit pitävät. 

Kesää ajatellen on taas pienenä ongelmana työpukeutuminen. Olen kirjoitelluut aiemmin samasta ongelmasta jo mm. tässä postauksessa. Mutta jos kesä sattuu olemaan vielä lämmin, niin toki haluaisi pukeutua suht kepoisasti - hyvän maun rajoissa totta kai. Hameen helma ei saisi olla korvissa. :P Toisaalta meillä on kyllä niin loistavan jäätävä ilmastointi töissä, että taidan hommata kesää ajatellen jostain turkin...

Miten te olette yhdistäneet kesän ja työpukeutumisen? 

Kuvat lainattu

6 kommenttia:

 1. Riippuu varmasti työpaikasta. ;) Kesää odotan kauhulla, kun tekisi mieli pukeutua ennemminkin bikineihin, kuin lämpöisiin jakkuihin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Saa nähdä kuinka monta kertaa saa pukeutua bikineihin vai saako lainkaan. Koko kesä menee töissä ilman mitään lomia esim. etelässä. Toivottavasti saataisiin tännekin komea kesä :)

   Poista
 2. Tuo oikealla reunassa oleva on todella ihana! Sopisi niin hyvin kesäpukeutumiseen, esim helteellä johonkin tuubitoppiin yhdistettynä :) Pitääpä harkita jonkun tuollaisen etsimistä kesäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuubitopin kanssa toi voisi olla kiva! Kiitos vinkistä! :) Suosittelen kyllä metsästämään tuon hameen käsiisi, koska sillä on hintaa ainoastaan 10€. Itse tilasin tuon sovitukseen :)

   Poista
 3. Mulla on toi samainen mustana. Ei kyllä ollut ollenkaan noin lyhyt kuin kuva antaa ymmärtää. Ihme että välillä näin päin. :D Mekossa oli kuminauhavyötärö ja itse käytän mekkoa hieman alempana, en kuitenkaan missään lantiotasolla ja ihan hyvä pituus oli ainakin itselleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla ettei se ole niin lyhyt oikeasti miltä näyttää :) Ja mä oon kyllä muutenkin niin lyhyt, että tuo saattaa hyvässä lykyssä olla mulle vaikka polvimittainen. Toivottavasti ei ihan niin pitkä :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)