maanantai 30. huhtikuuta 2012

"Ainoastaan miehet kykenevät näkemään sellaista, mitä ei ole olemassa."

Ihan parasta viihdettä sunnuntaisin on lukea Muumien unohtumattomia lausahduksia, jollainen myös tuo otsikkokin on. On mullakin hauskuudet :) 


Eilen oli kiva päivä, rento päivä. Olin laittanut herätyskellon soimaan kahdeksalta, että lähtisin heti aamusta spinningiin, mutta toisin kävi. Uni voitti ja se teki kyllä hyvää! 


Eilen tehtiin myös kevään ensimmäisiä juttuja. Isututtiin auringossa parvekkeella ja toinen söi jäätelöä. Koira kuolasi vieressä. Syötiin myös etukäteen vappumunkit. Ulkoilutettiin koiria (meillä on hoitokoira) ja pyöräiltiin. Ihan sitä tavallista, mutta siitä nauttii niin täysillä kun se tavallisuuskin on ollut harvinaista. :) 

6 kommenttia:

 1. Tavallisuus on ihanaa! :) Täälläkin nautitaan vapaapäivästä, juuri aion lähteä katselemaan parvekkeelle jotain tuollaisia puulaattoja. Lukeminenkin maistuisi varmasti paremmin, jos sitä tekisi parvekkeella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallisuus on todellakin ihanaa! Onneksi siitä osaa nauttia :) Puulaatat ovat kyllä tosi kivat parvekkeella, kiva tassutella paljain varpain tai sukilla :)

   Poista
 2. Kuulostipa mukavalta :) Mekin pyöräiltiin eilen ekaa kertaa tänä keväänä. Aina talven aikana unohtaakaan, miten ihanaa on päästä polkemaan :) Ja tänään on noiden mainitsemiesi vappumunkkien vuoro, nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pyöräily on kivaa, etenkin hyvällä säällä :) Talvella se ei ollut niin nautinto :D

   Poista
 3. Tuli Muumien viisauksista mieleen Niiskun käyttöönkin jäänyt lausahdus: "Tuollainen idea voi syntyä vain ja ainoastaan naisen vaatimattomissa aivoissa." Hahaha. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, noi on kyllä niin loistavia kommentteja! :) Ja onhan toi välillä aika totta, ainakin täälläpäin :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)