maanantai 19. maaliskuuta 2012

Vito tahtoo!

Tosin Vito ei sitä vielä tiedä, mutta minä ainakin tahtoisin Viton puolesta sille Finlaysonin ihanan Koira-tyynyn. Tuo on niin söpö ja ihanan värinen! Vai mitä?


Moneskohan peti tuolla koiruudella on tälläkin hetkellä menossa? Ärsyttää kun mikään tähän astisista pedeistä ei ole kestänyt hyvänä kovinkaan kauaa. Aina niille on vain tapahtunut jotain mystistä, niin että ne ovat lopulta päätyneet roskiin. Onneksi Viton ensimmäistä petiä lukuunottamatta kaikki muut ovat olleet lähinnä päällystettyjä vaahtomuovipatjoja..mutta olisihan se kiva, että toisellakin olisi uudessa kodissa hieno peti. Mekin saatiin uusi sohva, niin reiluuden nimissä Vitolle uusi hieno peti. Sitä paitsi liputan muutenkin aina Finlayson tuotteiden puolesta - kestävät elämää ja kulutusta, se on moneen kertaan todettu! :)

Kuva lainattu

6 kommenttia:

 1. Ostin kans Brunolle joskus finlayssonin pedin. Ei ollu mitään kovin kestävää materiaalia :( Nyt on semmonen hyvä peti jonka ostin Askosta muistaakseni ja taatusi on halvempikin. Irrotettavalla ja pestävällä päälisellä!

  VastaaPoista
 2. tuulikki: Täytyypä käydä sitten kurkkimassa Askonkin sivuja, kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 3. Meillä olisi kaksi petiä tarjolla, mutta kun eivät kelpaa.. Kovalle lattialle aina pitää saada itsensä rysäyttää...

  Mun blogin puolella olisi sulle haaste! :)

  VastaaPoista
 4. Marika: Meilläkin nukutaan lattialla kesäisin kun jos on kuuma, taitaa peti hiostaa. Kiitos, täytyy käydä kurkkaamassa haaste :)

  VastaaPoista
 5. Miulakin oli pitkään hakusessa täydellinen peli meidän hurtalle. Olin varma että Fatboy:n koiranpeti olisi ollut täydellinen, mutta se olikin sellaista liukuvaa matskua. En itse oikein innostunut siitä, en tiedä mitä koira olisi ollut mieltä. Nyt rakensin Lillylle pedin vaahtomuovipatjasta ja kevyt untuvapeitosta, jotka laitoin vauvojen pussilakan sisään. Ja pedin päälle tietysti samaa sarjaa oleva tyyny :) Kyllä kelpaa pötkötellä.

  VastaaPoista
 6. Anna: Mäkin olen joskus miettinyt tuota Fatboyta, mutta en ole sitten koskaan vielä raaskinnut hommata sitä kun se on aika arvokas. Toisaalta mua houkuttelisi siinä juuri se liukas pinta kun se olisi helppo pitää puhtaana. En sitten tiedä mitä mieltä Vito olisi siitä :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)