tiistai 6. maaliskuuta 2012

Uusi aalto.

Saimme jo ensimmäisen tuparilahjan tähän asuntoon! Äitini oli nopein :) Ja ainakin minulle tuo tuparilahja oli erittäin mieluinen, sillä pitkäaikainen haaveeni toteutui - saimme vihdoin upeita New Wave lautasia! 


Äiti oli bongannut niitä hyvässä alennuksessa kaupassa ja soitti minulle heti, että kävisivätkö nämä lahjaksi...no eipä tarvinnut kauan miettiä! Tykkään niin paljon! Valkoista, tyylikästä ja kiva yhdistellä ruskeiden KoKo-astioiden kanssa. Vaikka keltainen Teema-astiastoni on ihan kiva, niin silti tuo valkoinen on niin kaunis ja ennen kaikkea raikas väri kattauksessa. New Wave astiaston rinnalle voisi hyvin hankkia vaikka valkoista Teemaa :)

Olen myös aiemmin postaillut tästä astiastosta

5 kommenttia:

 1. Nuo lautaset on kyllä niin kauniita ja tyylikkäitä! Itsekin aina ihastelen ja haluaisinkin niitä mutta meillä on tosi paljon valkoista ja mustaa Teemaa sekä Nero-lautasia. Joten toistaiseksi ne saa riittää koska meillä loppuu kaksiossa säilytystila, höh!

  VastaaPoista
 2. Oi ihanaa! New wavet on todella kauniita :)

  VastaaPoista
 3. Reetta: Niin ne ovat juu! :) Miten multa on menneet tuollaiset Nero-lautaset kokonaan ohi? Täytyypä googlettaa. Se on muuten kurjaa jos säilytystilaa on vähän..

  Cherry: Kiva kuulla, että säkin tykkäät! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania lautasia! Ihan uusi tuttavuus mulle toi New Wave mutta kelpaisi kyllä tännekin keittiöön :) Ja toi muoto on kyllä hauskaa vaihtelua tavallisiin pyöreisiin lautasiin :)

  VastaaPoista
 5. Hanna: Joo mäkin tykkään kovasti tuosta hieman erilaisesta muotoilusta, tuo kivaa vaihtelua :) Harmi vain, että normaalisti tuo astiasto on aika hintava...

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)