perjantai 23. maaliskuuta 2012

Trikoopaidan pelastus.

Perjantaita kaikille! Miten voi olla taas perjantai? Onneksi on! :)

Asiaa työvaatteista. Olen tosiaan aiemmissa työpaikoissani, ihan viimeisintä lukuunottamatta ollut sellaisissa töissä, joissa olisi voinut pukeutua ihan vaikka verkkareihin ja trikoopaitaan. No, yleisemmin olen kuitenkin niissä hommissa päätynyt farkkuihin ja trikoopaitoihin. Etenkin silloin tuo yhdistelmä oli tosi kätevä, kun töissä piti pitää työtakkia päällä.


Ajat ovat muuttuneet ja niin pitäisi pikkuhiljaa muuttua työpukeutumisen ja vaatekaapin sisällönkin. Ja nimenomaan tuon sisällön. Jos jollain on ongelmia pukeutumisen suhteen lihoessaan tai laihtuessaan, niin minulla niitä ongelmia ilmaantuu kun vaihdan työpaikkaa. Ei ole nimittäin yksi tai kaksi aamua kun olen kiivaasti pohtinut, että mitäköhän sitä tänäänkin pukisi töihin päälleen. Asukokonaisuuksien yhdistely ristiin tietty toimii, mutta sekin vain tiettyyn pisteeseen. Vaikka meillä ei töissä olekaan virallista pukeutumiskoodia, niin en minä sinne kyllä ihan pelkkä trikoopaita päällä menisi. 


Noita trikoopaitoja löytyy kuitenkin erittäin runsaasti vaatekaapista, juurikin niiden edellisten töiden takia. Miten ne sitten muokataan nykyiseen työympäristöön sopiviksi? Lisäämällä asukokonaisuuteen bleiseri :) Ette uskokaan kuinka monen aamun pelastus bleiseri on ollut! Näitä kiitos lisää! Ja parit mustat, suorat housut ja hame, niin johan alkaisivat aamujen kriisit helpottaa...

2 kommenttia:

 1. Oi, näyttääpä asu kivalta ja tuo laukku ruskeana on kyllä aika herkku ♥

  En ole koskaan ollut työpaikassa jossa olisi erityinen pukeutumiskoodi ja kaikenlaista tyyliä kyllä näkee. Itse kuitenkin olen sitä mieltä että voi olla ihan tyylikkäänä liikenteessä. Harjoittelupaikassani ainakin tuli tarkkaan mietittyä mitä puen päällä koska siellä pyöri myös isoja pomoja jonkun verran ja ihan collegeissa ei ole mun mielestä sillon sopivaa hengailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi laukku on ihan paras, onneksi löysin sen taas :) Ja tuosta pukeutumisesta, kyllä mäkin tykkään edes yrittää olla tyylikkäänä liikenteessä. Tuo työ, jossa piti pitää työtakkia oli ajoittain sen verran epäsiistiä hommaa, ettei olisi tullut mieleen laittaa ykkösiä ylle :D Ja mitä väliä kun oli kuitenkin aina se takki päällä.

   Mutta nyt täytyy tosiaan pohtia aika tarkkaan mitä laittaa päälleen, etenkin kun meillä on kaikki miehet puvut päällä töissä :) Ja siellä liikkuu juurikin isoja pomoja..

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)