tiistai 27. maaliskuuta 2012

Siloposki.

Sain ystävältäni taas aivan mielettömän upean hemmottelulahjan syntymäpäiväni kunniaksi, kiitos siitä vielä! :) Kosmetiikka ilahduttaa ainakin minua kovin, sillä harvoinpa sitä on varaa tai mahdollisuutta itsensä hemmotteluun. Kyllä näillä tuotteilla minusta tulee kuulkaas nyt sellainen siloposki ettei toista.. ;)


Ihanasta paketista paljastui Clarinsin Daily Energizer Cleansing Gel, sopii hyvin myös mukaan otettavaksi matkalle, sillä putkilo on näppärän kokoinen. 

  
Niin ikään sain Clarinsin Daily Energizer Wake-Up Booster- kasvovettä. Olisikohan ystäväni saanut jostain vinkkiä, että naamani kaipaa herätystä ja energiaa aamuisin..hihi. 


Kolmas tuote oli Clarinsin Daily Energizer Cream eli edellisten kanssa samaa sarjaa oleva päivävoide.  


Viimeinen, mutta ei suinkaan vähäinen on Biothermin Aquasource SOS hydratant masque, joka kuulemma oikeasti toimii. Täytyy viimeistään ensi viikonloppuna testailla :) 

Meillä on tosiaan ystäväni kanssa vain kuukauden ikäero, joten myös hän sai minulta lahjan. ;) En siis aina vain ota. Tällä kertaa hän sai Lexingtonin keittiöjuttuja ja ainakin väitti tykkäilevänsä :P

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi miten ihana ystävä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, on aina ollut ja tulee aina olemaan vaikka ei ikinä ostaisi yhtään lahjaa <3

      Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)