lauantai 17. maaliskuuta 2012

Perjantain rento asu.

Perjantait ovat kyllä sellaisia koomailupäiviä. Pakko jaksaa nousta ajoissa sängystä aamulla, että pääsee ajoissa töihin ja etenkin sieltä pois! Joinkohan eilen viisi kuppia kahvia töissä, että pysyin hereillä? Päälläni oli yhtä rento asu kuin mikä oli olokin. Kunnon lörttöneule, alla ihanan roosa paita, mustat housut ja töissä vielä korkkarit. Tytöt ihastuivat töissä tuohon mun roosaan paitaan - se on kyllä kieltämättä nätti :)


Tänään ei sitten olekaan niin rento päivä. Tiedossa on (ahkeraa) gradun tekemistä ja kuntosaleilua. Ruokaakin pitäisi kokkailla ja koiraa ulkoiluttaa. Perusjuttuja, mutta kivaa silti. 

Kuvailinpa vielä pari kivaa juttua, jotka "löytyivät" muutossa... 


Poikaystävän mummilta saatu teekannu, erittäin hempeällä ulkoasulla. En yleensä yhtään tykkää tuollaisista, mutta tämä on kyllä ihan ehdoton! Täytyypä keitellä kunnon teet tässä joskus :)

Pentikin upea villahuopa. Vaikka talvi alkaa olla niin sanotusti menneen talven lumia, niin silti tämä pääsi sohvallemme. Ja tällä kertaa ei koristeeksi, vaan käyttöön. Ystäväni sai minut tajuamaan, että käyttöönhän tuokin on tarkoitettu eikä koristeeksi. No näinpä!  

Kaunista lauantaita kaikille!

3 kommenttia:

 1. Onpas ihana toi teekannu! Mä rakastan tollasia vanhan ajan teekannuja, ne on vaan niin nostalgisia ja nättejä :)

  VastaaPoista
 2. Ehdin jo katsoa, että sulla on sama "pyhäviltti" kuin mulla. :D Ei aivan sentään, vaikka Pentikin tuo omanikin on.

  Meillä on A:n edesmenneen mummon käsin maalamat kahvikupit ja asetit. Todella, todella kaukana meidän tyylistä, mutta varmassa tallessa kuitenkin. :)

  VastaaPoista
 3. Hanna: Se on kyllä nätti! :) Mutta voi kyllä olla että toi olis enemmän sun ja L:n juttu, jos meistä kolmesta pitäisi valita :)

  Marika: Pyhäviltti kyllä kuvaa niin hyvin tuota vilttiä ennen eilistä, jolloin siitä tuli ihan vaan käyttöviltti. Hih. Tuossa kannussa kyllä parasta on juurikin se nostalgia ja muistot :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)