sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Omatekemä paras.

Poikaystävä hemmotteli eilen salin jälkeen itsetehdyllä pizzalla :) Mikään ei kyllä voita hänen tekemäänsä pizzaa! Sipulia, tomaattia, kebablihaa, sinihomejuuustoa ja pohjalle pastakastiketta. Täyttävää ja ennen kaikkea niin maukasta. Ei voi edes verrata pakasteversioihin...


Syödessä fiilistelin U2:n musiikkia, joka kolahtaa ja uppoaa. Lasinalusta toi mieleen hyviä muistoja parin vuoden takaa, kun olimme ystäväni kanssa Barcelonassa. Upea kaupunki, upea matka! Istuimme myöhään iltaisin aina katukahviloissa kuunnellen suurkaupunkia, matkustimme busseilla ja hotellissa katsoimme futista. Turvassa ulkona olleilta mellakoilta.  Kunnon Espanja-elämää :) Barcelona jäi kyllä sydämeeni, niin kuin moni muukin kaupunki. Matkat ovat nyt kummasti mielessä :) Huomasitteko muuten tuon laskurin tuossa sivupalkissa?

 Saunominen voi olla rankkaa..

Tykkään kun kotona on pieniä juttuja muistuttamassa ihanista matkoista, nähdyistä jutuista ja koetuista asioista. Niinkin pieni juttu kuin lasinalusta voi tuoda kummasti upeat muistot mieleen..  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)