tiistai 20. maaliskuuta 2012

Mekko häihin - kokeilu!

Minua jäi kutkuttamaan pahasti ajatus uudesta mekosta ystäväni häihin. Jotenkin se on vaan niiiin spesiaali tilaisuus, en mä tiedä...Turha kai vaatteiden ostamista on koskaan edes yrittää puolustella? H&M:n nettikaupasta löysin kuitenkin todella kivan ja ennen kaikkea värikkään mekon eikä hintakaan ollut kuin parikymppiä, joten pakkohan se oli tilata kotiin sovitukseen..Saa nähdä miltä se näyttää sitten luonnossa. 


Tuohon kun yhdistää nätit kengät, pienen laukun sekä hartiahuivin tai bleiserin, niin ihan hyvä kokonaisuus pitäisi tulla :) Tuo mallin kädessä oleva laukkukin olisi muuten kiva, hih!

Kuva lainattu

10 kommenttia:

 1. Aivan ihana mekko! Toivottavasti osoittautuisi hyväksi, varsinkin kun tolla hinnalla löytyi :) Munkin pitäis aktivoitua hankkimaan joku mekko nyt vihdoin sinne häihin... Olen jo monesti miettinyt että lähden asiakseni etsimään, mutta enpä ole vielä saanut aikaan :)

  VastaaPoista
 2. Tilasin tuon saman mekon äsken siskoni rippijuhliin. Jotenkin tuo värikkyys vaan houkutteli tilaamaan :) Toivotaan,ettei tarvitse pettyä!

  VastaaPoista
 3. Hanna: Kiitos, toivotaan että se olisi sitä myös luonnossa :) Ainakin olisi halpa. Eiköhän niitä mekkoja ala kohta löytymään joka kaupasta kun kevään juhlat lähestyvät. Sitten on etsintä ainakin helpompaa :)

  Hjenn: Tuo on kyllä ihanan värikäs :) Toivotaan joo ettei tarviisi pettyä :)

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis mekko! Toivottavasti mekko vastaa odotuksia! :)

  VastaaPoista
 5. Maija: Kiva kuulla että tykkäät! :) Toivotaan joo että se vastaisi odotuksia! :)

  VastaaPoista
 6. Oltiin viime viikonloppuna ristiäisissä, joissa lapsen äidillä oli juurikin tuo sama mekko päällä, hassu sattuma :D Piti oikein kamerasta tarkistaa kun oli niin tutun näköinen. Oli kyllä tosi nätti luonnossakin, toivottavasti säkin tykkäät :)

  VastaaPoista
 7. Huh, on niin kiirettä pitänyt ettei ole oikeastaa blogejakaan ehtinyt lueskella.

  Tuo mekko on ihan täydellinen. Oon itsekin sitä ihaillut kuvissa :) Niin kaunis ja kesäinen väri :)

  VastaaPoista
 8. Anna: Aijaa :) No sitten se on ainakin juhliin kelpaava mekko! :P Kunpa sais jo kotiin tuon mekon, että pääsisi sovittamaan!

  Reetta: Vähän sama vika täällä :) Toivottavasti viikonloppuna ehtisi vähän enemmän paneutua muidenkin blogeigin! Toi mekko on kyllä ihanan kesäinen :) Kesää odotellessa!

  VastaaPoista
 9. Hääthän on paras syy ostaa mekko! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)