lauantai 3. maaliskuuta 2012

Kyllä kelpaa löhötä!

Ei me onneksi kauaa jouduttu katselemaan telkkaria ruokapöydän tuoleilta, toisin kuin viime muuton yhteydessä. Silloin taisi olla samanlainen järjestely kolmisen viikkoa. Eipä tullut paljon televisiota katseltua, kun ne tuolit sattuivat vielä olemaan lähes kokonaan puiset. :D 

Viime viikon perjantaina koomailin tentin jälkeen sohvalla, kun poikaystävä ehdotti, että jos kävisimme vähän kiertelemässä huonekalukauppoja. Silloinen sohvamme oli nimittäin Suomisoffan (buu!) ihan järkyttävässä kunnossa ole sohva. Ei mun mielestä sohvan kuuluisi mennä kolmessa ja puolessa vuodessa niin huonoon kuntoon - siitä oli ryhti kadonnut paremmille maille, sohva oli siis oikeastaan muodoton ja lisäksi kissa oli raapinut sohvan kivaan kuntoon. 

Kävimme ensin Maskussa, jossa poikaystävä ihastui jäätävän hintaiseen nahkaiseen mekanismissohvaan ja pienen punaisen minuutin ajan jo harkitsimme, että pitäisikö vain ostaa se...Onneksi tulimme järkiimme, koska se olisi ollut aivan liian kallis. 

Noi valkoiset tikkaukset <3

Ehdotinkin sitten, että käydään nyt vielä tien toisella puolella Sotkassa, lähinnä vain katsomassa mitä sieltä löytyy. No siellä sattui olemaan lähes samanlainen (ja oikeasaan nätimpi) mustaa nahkaa oleva mekanismisohva puoleen hintaan siitä mitä se olisi ollut Maskussa. Ei sillä, oli se silti hintava, mutta josko tämä nyt sitten kestäisi hieman parempana kuin edeltäjänsä? 

Ostettiin siis se sohva, saatiin se eilen ja voin kertoa että kyllä nyt kelpaa löhötä ja katsella telkkaria! Nukkua siinä ei oikein voi, mutta onneksi meillä on vieras huone, jonne tulee sänky :) 

8 kommenttia:

 1. Sohva näyttää ihanalta löhölinnalta, mukavaa telkkarin katselua vaan uudella sohvalla! :)

  VastaaPoista
 2. Sohvan alkuperä ei muuten välttämättä kerro paljonkaan, miten se lopulta arkea kestää. Tämä meidän divaanisohva on nimittäin Sotkasta 4v takaa ja just tänään siivotessa ihmettelin ääneen, että sohva ei kerta kaikkiaan ole muuttunut miksikään ahkerasta käytöstä huolimatta. :) Samalla tiedän monen kalliin sohvan löysähtäneen vuodessa. Mutta varmasti se mallikin vaikuttaa, pehmeän muhkea kangassohva menee varmasti littaan nopeammin kuin tällainen jämäkkä ja kulmikas.
  Toivottavasti teidän sotkalainen on yhtä hyvää tekoa! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana sohva, ja vielä mekanismeilla, voin kuvitella että on kiva nyt löhöillä :) muuten millonkas ehtisit poikkeemaan meille kahveelle, vähän puhuttiin sillon että töiden jälkeen tulisit tms.? Seura kelpais, kun muuten toi gradun väsääminen on niin yksinäistä puurtamista... :)

  VastaaPoista
 4. Reetta: Kiitti :) Eilen tuli sitä jo testailtua leffan merkeissä ja hyvin toimi :)

  Marika: Ei toki välttämättä kerro, mutta henkilökohtaisesti en tunne ketään joka olisi ollut tyytyväinen Suomisoffan sohviin ja lisäksi ko. yrityksen "asiakaspalvelu" oli jäätävä ala-arvoista. Toivotaan joo että meidänkin sotkalainen olisi tukevaa tekoa :)

  Anna: Kiitti :) Hei joo, mulla on kaikki tässä muuton aikana unohtunut, mutta ens viikolla mulla voisi olla hyvinkin aikaa tulla poikkeamaan! Laitan sulle vaikka viestiä naamakirjassa :)

  VastaaPoista
 5. Niinno Suomisoffa on asia erikseen... :P Itse olen kerran käynyt ostoskaverina ja en kyllä ostaisi itse sieltä mitään. Lähinnä tarkoitin esim. sotka vs. isku. Kuten sanoin, hyvin on tämä meidänki edullinen kestänyt. :) Hyvä löhöilyjä!

  VastaaPoista
 6. Marika: Näinpä! :D Mun maailmassa Sotkaa ei voi edes verrata Suomisoffaan :D

  VastaaPoista
 7. Mekin erehdyttiin ostamaan parisen vuotta sitten Suomisoffasta sohva ja kaduttiin päätöstä ja parin viikon sisällä ostosta! Sohvan selkätyynyissä ei ole mitään ryhtiä ja ne valuu ja kun sohvassa istuu, sinne uppoaa ja kaikki istuintyynyt lähtee pois paikoiltaan. Aivan kamala! No eihän sitä vielä raski uutta sohvaa laittaa, mutta Suomisoffalta en kyllä enää sohvaa osta! Hyvä, että te saitte uuden -ja toivon mukaan paljon paremman sohvan kuin entinen. :)

  VastaaPoista
 8. Mabn: Oih ja voih, kuulostaa hieman liiankin tutulta :/ Juurikin noin kävi myös meidän sohvalle, ei kiva..Eikä se ollut edes halpa! Onneksi koko putiikki on nyt konkurssissa, niin eipä ole pelkoa että haksahtaisi taas niihin sohviin :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)