sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Kutsuttu.

Kuten aiemmin jo kerroin, niin minulla oli tosiaan ilo ja kunnia saada kutsu ihanan opiskeluystäväni häihin, jotka pidetään toukokuussa :) Myös Hanna sai kutsun samoihin pippaloihin, joten menemme sinne varmaan yhdessä. En kyllä voisi olla onnellisempi hääparin puolesta ja voi olla, että laitankin häihin varmuuden vuoksi vedenkestävää ripsiväriä. Heh. 

Olen tässä nyt jo tovin arponut, että ostaisinko häitä varten uuden mekon vai laittaisinko päälleni vanhan mekon ja sen lisäksi kävisin kampaajalla laitattamassa jonkin kivan kampauksen. Toisaalta uusi mekko olisi enemmän kuin tervetullut, mutta toisaalta en osaa yhtään laittaa hiuksiani ja olisi kiva saada joku upea kampaus. Vaikka se ei kestäkään kuin sen yhden päivän. 

Mekkojen kanssa on vain hieman se ongelma, että pidän kovasti vaaleista ja etenkin valkosista mekoista, mutta ainakin nuo valkoiset ovat täysin poissuljettuja. Pitäisköhän vaan repäistä ja ostaa mekko, joka on väriltään täysin mukavuusalueeni ulkopuolella? :) 


Onko häihin sopivaa pukeutua punaiseen..? 

Kuvat lainattu

9 kommenttia:

 1. riippuu pitkälti varmaan siitä millainen pukukoodi häihin on? :) minun häihini saisi ehdottomasti tulla punaisessa tai keltaisessa tai missä nyt tykkää :)

  ei sulla sattuis olemaan ketään käsistään taitavaa kaveria joka laittaisi ne hiukset? sit oli vähän niinkun kaks kärpästä ;)

  ja että mä vihaan tätä uutta kommenttikenttää kun en enää saa spostiin seurantaan näitä :((

  VastaaPoista
 2. Jee, reilun parin kuukauden kuluttua päästään sinne! :) Munkin mekkokriisi jatkuu yhä, mutta en ole kyllä oikeastaan tehnyt asialle edes mitään... Ja joo, miksikäs ei punaiseen? :) Ainoat värit joita en valitsisi ovat tietty valkoinen ja myös musta. Musta olisi vähän liian synkkä tollasiin alkukesän häihin, vaikka muuten onkin usein ihan tyylikäs valinta.

  VastaaPoista
 3. Minna: Kutsussa ei ollut minkäänlaista mainintaa pukukoodista eli oletan sen olevan suht vapaa :) Äitini osaa laittaa näppärästi ainakin kiharat, se voisi tietysti olla ihan jees vaihtoehto :) Ja mäkään en tykkää tästä uudesta kommentoinnista yhtään!

  Hanna: Niinpä! :P Innolla odotetaan! Mä vaan muistelen, että punaisella olisi joku merkitys, tyyliin oot maannut sulhasen kanssa tms. :D Tietty noi on vaan tommosia juttuja, mutta en mä silti tiedä..Onneks tässä on vielä aikaa pohtia :) Kauppoihin ehtii tulla vielä ylppärimekotkin, niin luulis että olis sitten varaa valita :)

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä häihin voi pukeutua kaikkiin väreihn paitsi valkoinen on luonnollisesti pois suljettu. Nykyään kun ei ole enään niin tiukkoja koodeja pukeutumisen kanssa. Punainen on oikein hyvä vaihtoehto häihin :)

  VastaaPoista
 5. Reetta: Se on kyllä kiva että nykyään voi tosiaan pukeutua häihin lähes sillä tavoin kuin itse haluaa :) Toivottavasti nyt vaan löytäisin kivan mekon! :P

  VastaaPoista
 6. Miksi sä käytät kursiivia kirjoittaessasi, siis tarkoitan esim yksittäisissä sanoissa keskellä lausetta? Se tekee blogin lukemisesta todella inhottavaa...

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Koska se on kivaa! :P

  VastaaPoista
 8. Jos noista mekoista, joiden kuvat tuolla postauksessa on, mun pitäisi valita mekko, se olisi ehdottomasti toi vaalea endsimmäinen. Sopivan kesäinen ja ihan nättikin. :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Se on kieltämättä nätti ja sopiva varmasti hyvin moneen tilaisuuteen :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)