torstai 15. maaliskuuta 2012

Kurkkaus vaatehuoneeseeni.

Huomatkaa otsikon kaksi tärkeintä osaa - kyseessä on tosiaan huone, ei kaappi. Lisäksi se huone on omistettu vain minun vaatteilleni. Hehe, taisin muuton yhteydessä aika nopeasti kuskata omat vaatteeni sinne huoneeseen. No okei, myönnetään vaatehuoneen järjestäminen oli ensimmäinen juttu mitä tein täällä uudessa kodissa. Kuten poikaystäväkin totesi: "Tärkein ensin." Ihanaa kun se on niin oppivainen! :)


Eipä löydy Nannan vaatehuoneesta kalliita Vuittonin laukkuja, Manolon kenkiä tai Marc Jacobsin vaatteita. H&M taitaa olla aika yliedustettuna. Vaatehuoneen valokin toimii hämäläisellä hitaudelle eikä huoneesta löydy pukeutumisnurkkausta, jossa pelailla ja ihastella itseään. Ei ei ei. Mutta kaikesta huolimatta olen niin iloinen ja ylpeä tuosta huoneesta. Vaatteet ovat siellä suht siistissä järjestyksessä, paremmat paidat roikkuvat muovi(!)henkareissa, mutta ennen kaikkea tärkeintä tuossa on ovi, joka pitää koirankarvat kaukana työvaatteistani. 


Ehkä tällä postauksella oli hieman toinenkin pointti kuin vain esitellä vaatehuonettani. Onhan se kiva lukea blogeista hulppeita juttuja ja katsella (usein lavastettuja) kuvia, mutta mikä onkaan totuus kaiken tuon takana? Sitä pohdin itse ainakin välillä vähän liiankin usein... 

PS. Kävin tänään sanomassa viimeiset hyvästit vanhalle kodille. Se oli niin tyhjä, siellä kaikui. Se tuntui niin erilaiselta, mutta että edelleen niin kodilta. Meidän pieni koti <3 Se oli niin kaunis. Eipä mahtanut kyyneleille mitään. Huomenna se on sitten jonkun muun kaunis pieni koti :( 

7 kommenttia:

 1. Voi, olisipa minullakin oma vaatehuone :) Ehkä joku päivä!

  VastaaPoista
 2. Suvi: Se on kyllä aika kätsy kun kaikki vaatteet ovat käden ulottuvilla niin sanotusti :)

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää sun vaatehuone ja tosi kivasti olet saanut laiteltua sinne vaatteita! Melläkin löytyy vaatehuone mutta sieltä löytyy mun + miehen vaatteet sekä lisäksi kaikkea muuta tavaraa. Huone ei ole kovinkaan iso, se on vaan ainut "kiinteä" säilytyspaikka meidän asunnossa kahden eteiskaapin lisäksi. Pienuudestaan johtuen se saattaaa olla siis on, aika usein sekaisin. Se on ärsyttävää!

  Ota siis kaikki ilo irti siitä että sulla on oma vaatehuone vaikka siellä ei olekaan peiliä yms. Jos joskus saan vaan suunnitella omaa taloa niin siellä tulee varmasti olemaan ISO vaatehuone ja VAIN minulle.. :D

  VastaaPoista
 4. Meillä on melko pitkälle samanlainen ja todella on kätevä! On niin paljon kätevämpi vaihtaa vaatteetkin sielä, ei jää vaatteita vahingossakaan lojumaan koiran ulottuville. :) Meillä on kokovartalopeili makuuhuoneen (vaatehuone siis on makuuhuoneessa) seinällä heti melkein komeron ovea vastapäätä. Ihan käteväksi olen tuon kokenut. :)

  VastaaPoista
 5. Mä olen niiiiin kade tuosta vaatehuoneesta! Meillä on ihan älyttömän pieni vaatekaappi ja se suorastaan pursuaa vaatteita, joten sieltä ei ikinä löydy juuri sitä mitä etsii. Ahtauden vuoksi tulee myös leviteltyä vaatekappaleita usein ympäri kämppää, ettei tarvitse aina penkoa sieltä kaapista :)

  VastaaPoista
 6. Ihana teksti! Eipä niitä Manoloja oo täälläkään, vielä! ;) Eikä munkaan kuvia oo lavastettu, normiarjesta ne nappailen ja taustalla on aina vaikka mitä ylimääräistä...

  VastaaPoista
 7. Reetta: Kiitos kaunis! :) Meillä on onneks makuuhuoneessa suht kookas vaatekaappi, jonne laitettiin sitten poikaystävän vaatteet. Ei oikein tulis mitään jos molempien vaatteet olisivat samassa paikassa, meillä on sen verran erilaiset "säilytystottumukset" jos näin voi kauniisti sanoa :)

  Marika: Tuollainen vaatehuone on kyllä kätevä, olen sen jo tässä parin viikon aikana huomannut :P Meilläkin on eteisessä nyt kokovartalopeili eli ihan vaatehuoneen vieressä. Kätsyä :)

  Hanna: Toi on kyllä juuri siitä ihan huippu että sieltä löytää helposti just sen mitä tarvitsee :) Lisäksi mahtuu hyvin säilytykseen kaikkia kausivaatteita yms.

  Miss M: Mä ainakin tykkään just sellaisista blogeista jossa on sitä normiarkea. Ei kenenkään elämä ole kuitenkaan joka päivä luksusta niin miksi lavastaa :) Tietysti se normiarkikin voi olla ja on luksusta, riippuu niin määritelmästä :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)