torstai 29. maaliskuuta 2012

Helpommin sanottu kuin tehty.

Nimittäin yrittää löytää kotia Afrikasta. Koti siellä, minä täällä. Välissä meret ja tuhannet kilometrit. Ja afrikkalaisilla hostelleilla ja muilla majoitusvaihtoehdoilla kun ei ihan liikaa ole nettisivuja löydettävissä :) No, onpa ainakin yritetty. Siellä uudessa kodissa eli majoituksessa kun pitäisi vaan viihtyä se viisi kuukautta. 


Onneksi minun ei tarvitse olla ihan täysin netin valikoiman varassa yrittäessäni löytää majoitusta itselleni, sillä järjestön johtaja on luvannut auttaa etsinnöissä. Hänellä kun saattaa muutenkin olla vähän paremmpi käsitys siitä missä minun kannattaa majoittua ja onhan sen majoituksen löytäminen muutenkin satakertaa helpompaa siellä paikan päällä!

Majoituksen suhteen minulla ei ole ihan liikaa vaatimuksia. Lähinnä katto pään päällä riittää. Jos sisätiloissa ei olisi ihan liikaa ötököitä, niin sekin olisi kiva. Ei olisi kiva ryhtyä lahtaajaksi, mutta en kyllä haluaisi asua minkään torakkalauman kanssakaan. Lisäksi olisi kiva, jos majoitus olisi suht lähellä työpaikkaa, sillä kaikki välimatkat joudun tosiaan kävelemään. Ja lämpötila huitelee keskimäärin siinä 25 asteen paremmalla puolen. Mitä pienempi hostelli tai vastaava, sen parempi. 


En ole ikinä ulkomailla viihtynyt missään suurissa, monta kymmentä huoneistoa käsittävissä majoitusvaihtoehdoissa. Siksi en sulje sitäkään vaihtoehtoa pois, että majoittuisin jonkun perheen luona. Jos kemiat toimii ja tilaa löytyy ja joku haluaa minut nurkkiinsa, niin mikä ettei. Tykkään niin kovasti paikallisesta elämästä. Vaikka olisihan se aika siistiä mennä jouluna tai uutena vuotena yhdeksi yöksi vaikka Sheraton-hotelliin (viisi tähteä) tai johonkin monista rantahotelleista. Lähinnä sen takia, että niissä ainakin pelittää suihku, lämpimällä vedellä, varmasti, siis varmemmin :)   

Ensimmäinen kuva lainattu

2 kommenttia:

 1. Voi Nannuska, repesin niin tolle "ei olisi kiva ryhtyä lahtaajaksi" :D Voin kuvitella sut lahtaavan torakoita siellä päättäväinen ilme kasvoillasi ;)

  Molemmat vaihtoehdot kuulostaa kyllä hyvältä, eli joku hostelli tai perhemajoitus. Olisikohan mahdollista olla vaikka molemmissa, eli ensin esim hostellissa ja myöhemmin perheessä? Ainakin olisi vaihtelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, mulla olisi juurikin sellainen päättäväinen ilme, sillä en voi sietää torakoita ja muista vastaavia luontoäidin lapsia :D Ja joo, oon kyllä kanssa miettinyt tuota, että asuisi molemmissa. Noin päin se olisi muutenkin helpompi toteuttaa, kun on ehkä sitten jo tutustunut enemmän ihmisiin :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)