perjantai 16. maaliskuuta 2012

24 häämöttää!

Synttärini ovat tosiaan ihan tuossa kulman takana jo. Kamalan nopeasti on taas tänäkin vuonna tämä aika mennyt. Vaikka tuntuukin siltä, että mitä vanhemmaksi sitä tulee, niin sitä vähemmän sitä toivoo enää mitään synttäriyllätyksiä tai -lahjoja. Voi olla, että tulevalla matkalla on jotain tekemistä näiden toiveiden kanssa..tänä vuonna ajattelin siis vielä toivoa :P

Sain hetki sitten päähäni, että haluaisin synttäreitteni kunniaksi sellaisen kunnon ilmapallon, vappupallon! Älkää edes kysykö mistä tämä tuli! Sisäinen lapsellisuuteni on kiva juttu. Olin jo menettämässä tätä unelmaani, koska eihän vappupalloja myydä kuin vappuna, kunnes tajusin että onhan niitä nykyään ainakin Tiimarissa ympäri vuoden! Sinne siis.. :P

Lähinnä olisi kiva, että jos joku haluaa muistaa jotenkin, niin se ei olisi mitään turhaa. Turhaa, joka on vain hyllyssä. Nimittäin en halua edes laskea kuinka monta pahvilaatikollista sellaistakin tavaraa tuli taas pakattua muuton yhteydessä. Tykkään kaikesta hyödyllisestä ja etenkin kaikki luksusta arjen keskelle tuovat jutut on ihan lemppareita! 

Ja niin, tietty kaikki tuohon matkaan liittyvä. Rinkka ainakin! Tosin sen kun sanoo näin julkisesti, niin sitten lopulta minulla saattaa olla seitsemän rinkkaa :P No miten olisi sitten vaikka viisumi? Ihan näin perinteisenä synttärilahjatoiveena. Pyykkinaruakin olisin voinut toivoa, mutta sen ostin jo kun sattumalta osui kaupassa silmään. :) 

Ei muuten joku viittsis lähettää joululahjaksi pyykinpesukonetta mulle Gambiaan? Tosi herkkua pestä 5kk kaikki vaatteet käsin. Pitää opetella siistiksi ja hajuttomaksi.  


Lisäksi kosmetiikka on aina tervetullutta, esim. tässä postauksessa esitellyt tuotteet sekä Biothermin Skin Ergetic-voiteet, jotka ovat suurin lempparini. 

Kuvat lainattu ja lainattu.

3 kommenttia:

 1. Matkajuttujen toivominen lahjaksi on tosiaan hyvä idea! Toi punainen rinkka on edelleen tosi kivannäköinen. Kannattaa vaan infota mahdollista lahjanantajaa että kuinka monen litran rinkan haluut, ettei tuu aivan liian isoa tai pientä :)

  Vaatteiden käsin pesemiseen saa kyllä reissussa tottua :/ Mutta toisaalta melkeinpä jokaisesta kehitysmaiden pienimmistäkin kylistä tuntuu löytyvän pyykkipalveluita (eli jonkun yksityishenkilön laittama kyltti kotipihalla :) ), joissa tarjoudutaan pesemään ihan muutamalla kolikolla esim kilo pyykkiä (käsin tai koneella). Voisin kuvitella, että Gambiastakin löytyy sellaisia :)

  VastaaPoista
 2. Minä oon joskus toivonut joululahjaksi b-hepatiittirokotteen, eli eiköhän se viisumikin ole ihan sallittu! :)

  VastaaPoista
 3. Hanna: Toi punainen rinkka olis kyllä niin ihanuus! :) Olen toivonut että pääsisin mukaan sinne rinkkaoistoksille jos niikseen tulee sillä osaan olla tarvittaessa erittäin nirso :P Lisäksi olisi kiva tietää etukäteen miltä rinkka tuntuu selässä..Täytyypä kysellä jos Gambiastakin löytyisi tuollaisia pyykkipalveluita :)

  Anna: Hih, no kyllä se taitaa sitten olla sallittua! :P

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)