perjantai 24. helmikuuta 2012

Uuden alku.

On taas ollut sellainen perjantai, että huhheijakkaa :) Olen herännyt jo kauan ennen kukkoa kertaamaan vielä tenttiin, joka oli aamupäivällä. Samaan aikaan missasin yhden erittäin tärkeän tilaisuuden. Nyt on nimittäin asunto vaihtanut omistajaa. Huh. Olisi ollut kyllä niin kiva päästä mukaan sinne myyntitilanteeseen, mutta tentti meni tällä(kin) kertaa edelle. 

Tentistä porhalsin suoraan kaupunkiin lounastamaan poikaystävän kanssa Chicosiin, josta menimme sitten allekirjoittamaan vuokrasopimusta. Nyt on sekin sitten tehty :) Emme vain harmiksi vielä saaneet uuden asunnon avaimia - vasta maanantaina! Eli vuokraan nyt tavallaan sian säkissä. Tosin kävimme ulkoa katsomassa asuntoa eli tiedän sentään missä se sijaitsee. On sekin jo jotain! 

Maanantaina haemme tosiaan avaimet ja alkuviikosta tavarat alkavat toivottavasti pikkuhiljaa liikkua uuteen osoitteeseen. Ja nimeomaan liikkua itsestään, minulla kun ei ole ennen keskiviikkoa edes tuntia ylimääräistä aikaa. Torstai olisi sitten tavallaan "virallinen" muuttopäivä, sillä silloin täältä vanhasta asunnosta katkeaa sähkö ja netti ja ne siirtyvät uuteen osoitteeseen. Onneksi tuolla tavaroiden siirrolla ei ole kuitenkaan hengenhätä, sillä ne saavat olla täällä melkein maaliskuun loppuun. Tavoite olisi tietysti saada kaikki suht pian yhden katon alle, ettei tarvitse aamuisin ajaa vanhaan asuntoon pukeutumaan :D


Ehdittiin me tänään käydä vielä Tuusulan Mekassakin, jossa on nyt ihan huiput loppuunmyyntitarjoukset. Kaikki kengät maksavat 15-25€ ja kaiken lisäksi kokojakin oli vielä runsaasti jäljellä. Ostin itselleni kävelykengät kesäksi ja töihin mustat sisäkengät, niin ei tarvitse aina lompsia talvikengissä. Normaalihintana noilla oli suunnilleen 50€/pari ja nyt maksoin molemmista yhteensä 30€. Kannattaa asua Tuusulassa - ei tämä ole yhtään niin tyhmä paikka kuin monet luulevat :) Kengätkin sen jo kertovat, haha! 

Hyvää viikonloppua! Minä uppoudun rahoituksen maailmaan...

4 kommenttia:

 1. Vautsi! Ihania kenkiä, varsinkin nuo mustat on tosi kivat:).
  Aurinkoista loppuviikkoa,
  -Iris
  http://pleaseusecutesocks.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Iris: Kiva kuulla että tykkäät! Aurinkoista viikonloppua myös sinulle! :)

  VastaaPoista
 3. Hyviä kenkälöytöjä teit! :) On kyllä aina yhtä jännää tuo muuttaminen, varsinkin teillä nyt jos et ole vielä edes nähnyt sitä uutta kämppää... :D Mutta eiköhän siitäkin kiva koti tule, ja kiva että teillä on rauhassa aikaa muuttaa tavarat :)

  VastaaPoista
 4. Anna: Joo kerrankin tein hyviä löytöjä :) Pikkuhiljaa muakin on alkanut positiivisessa mielessä jänskättää tuo muutto, huomenna nään vihdoin sen kämpän kun saadaan avaimet sinne :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)