sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Tiedossa reissu Ikeaan.

Onneksi ei ihan hirveästi tarvita mitään uusia juttuja seuraavaan kotiin, mutta pari juttua on tullut laitettua ostoslistalle. Eli tiedossa on reissu Ikeaan :) Ostoslistan ensimmäinen kohta on jo itse asiassa käyty varaamassa (ei Ikeasta) ja saammekin sen kaiketi torstaina suoraan uuteen kotiin. Se on kyllä tosi kiva! Siitä lisää sitten enemmän kuvien kera...

Mutta niin, siihen ostoslistaan. Työpöytä on aika must hankinta, sillä tämä nykyinen on tavallaan integroitu versio eikä siis ole lähdössä mukaan. Ikean nettisivuilta löytyikin oikein kivoja työpöytiä, lähdetään kaikkia noita katsomaan ja toivottavasti saataisiin sitten joku mukaamme. 


Lisäksi meillä on uudessa kodissa sekä kylpyhuone että erikseen vielä pikkuvessa, jossa ei ole ainakaan minkäänlaista säilytystilaa, joten jonkinlainen säilytysratkaisu pitäisi keksiä. Mikään allaskaappi tai muu vastaava ei tule kysymykseen, sillä ei kiinnosta ostaa vuokra-asuntoon mitään kiinteää. Tuollainen hylly korit lisänään olisi tosi hyvä vaihtoehto!


Note to self: tosi järkevää käydä viikonloppuna kahdesti salilla vetämässä kunnon hauis- ja reisirääkki ja _sen jälkeen_ alkaa kantaa tavaroita autoon portaita pitkin. Reidet huutaa hoosiannaa ja kädet huutaa sitten jotain muuta.. :D


PS. Vetäisinpä eilen illalla huvikseni Cooperin testin! Lukiossa viimeksi "juossut" sen. Kaikkia päähänpistoja sitä ihminen saakin lauantai-iltana. Tulos ei kyllä vielä tyydyttänyt, mutta täytyy jatkaa treenaamista!

Kuvat lainattu

6 kommenttia:

 1. Mullakin huutaa joka paikka hoosianna perjantaisen salirääkin ja lauantaisen kahvakuulailun jäljiltä. Tänään olen älynnyt vain kävellä ja venytellä, vaikka tuntuu ettei mikään venyttelyn määrä riitä :)

  Meilläkin on kalenterissa kevätreissu Ikeaan, josko viimein saataisiin makuuhuoneeseen sängynpääty ja kunnon valaisimet. Maaliskuussa sitten. Tai huhtikuussa.

  VastaaPoista
 2. hei mieti, mä en oo _ikinä_ juossu coopperia.. pitäis joskus mennä juokseen oikein kentälle niin sais sen matkan tarkasti laskettua! :)

  ja meillä on toi keskimmäinen työpöytä, ollaan tykätty!

  mulla huutaa tankotanssin jäljiltä yläkroppa jotain ja kovaa ja peppu huutaa jalkarääkin jäljiltä sitä hoosiannaa kans :D

  VastaaPoista
 3. Myötätuntoni säilytystilan puutteesta! Meillähän sitä onkin painittu paljon, mutta nykyinen altaan alla oleva ihan peruslaatikko tuntuu toimivan ihan hyvin, vaikkei nätein vaihtoehto olekaan.

  Asuttaisiimpa lähempänä, meillä nimittäin olisi lähes tuollainen oikean puoleinen hyllykkö tyhjän panttina! Edellisessä kylppärissä oli oikein mainio ratkaisu parin korin kera, mutta nykyiseen ei mikään noin korkea ratkaisu oikein sovi.

  Heh, mä en kyllä uskaltaisi enää juosta Cooperia. :D

  VastaaPoista
 4. Little M: Oi kahvakuulailu on kivaa! :) Mä teen aina jokaisella salikerralla silläkin hieman, tekee hyvää! Niin ja onneksi kotijutuilla on harvoin tosi kiire, ennättää sitten vaikka silloin huhtikuussakin :)

  Minna: Ai et oo? Aika hassua, kun meillä se oli ainakin yläasteella ja lukiossa ihan pakollinen :D Aika turha juttuhan se kyl tavallaan on. Mä juoksin sen juoksumatolla, siinäkin saa matkan tarkasti laskettua :) Kiva kuulla, että ootte tykänneet tuosta pöydästä, toi keskimmäinen on kyl tosi kiva :)

  Marika: No voi harmi kun ei asuta lähempänä! :/ Vaikka eihän tuo maksa kun "vaan" 50€ mutta on sekin aina rahaa. Osaatko muuten sanoa kuinka rimpula tuo hyllykkö on vai onko se ihan tukeva? :)

  VastaaPoista
 5. Meillä oli pojilla pakollinen cooper ja tytöillä pakollinen 1500m :)

  VastaaPoista
 6. Minna: No sitten :) Tosin on mulle tuossa 1500 metrissäkin hommaa jos se pitää kahteentoista minuuttiin mennä. Mä en ole juoksija :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)