keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Tammikuun tapahtumia!

Tammikuu oli kyllä omalta osaltani niin tammikuu kuin vaan olla voi! Ei siis yhtään mun juttu niin sanotusti ja olenkin huojentunut kun helmikuu lähtee tästä rullailemaan.. :) Taas olisi kuitenkin aika koota hieman yhteen mitä tammikuussa oikein tapahtuikaan...


# No suurinpana juttuna varmasti se, että poikaystävä laittoi asuntomme myyntiin. Eiköhän se pian löydy sitten etuovestakin.. :)
# Jouduin selvittelemään elämäni ensimmäistä kolaria. En ollut siis syypää, mutta ei siltikään mennyt ihan kuin elokuvissa. Jännittävintä oli kuitenkin se, että kaikilla ulkopuolisilla oli asiasta oma näkemyksensä ja sain kuulla vaikka minkälaista saarnaa. Jälkiviisaus on kaunista. 
# Treenasin aikas tavalla, suunnilleen 4-5 kertaa viikossa. Treeneistä voit lukea täältä tarkemmin. 
# En meinannut oikein sopeutua loman jälkeen takaisin kylmään Suomeen. Edelleen tämä kylmyys ketuttaa, vaikka poikaystävä piristikin ostamalla minulle uudet toppahousut. Niitä kuvaa kauniisti yksi sana - rakkaus!

 
# Sain kuulla, että ystäväni menee toukokuussa naimisiin, ihanaa! <3
# Kirjoittelin teille paljon matkajuttuja, joita voit lukea mm. täältä. Jäin taas ehkä hieman koukkuun kirjoitteluun!
# Tein megakokoisen päätöksen omaan elämääni liittyen. Huh, tässä on vielä sulateltavaa puolin ja toisin. Kerron siitä lisää sitten kun tiedän itsekin enemmän :) 

Oliko teillä kiva tammikuu?

Kuvat A.K. 

4 kommenttia:

 1. kyllä vaan, vaikka ylityötunteja kertyi parikymmentä niin tammikuu on ollut oikein kiva :)

  paljon treeniä (paitsi nyt loppukuu, kun perkele olen kipeä! yyh!)

  mutta uskallan toivoa helmikuusta vielä paljon parempaa, talviloma<3, illanvietto vanhojen koulukaverienkanssa, kummitytön hoitokeikka ;) :P

  parempaa helmikuuta :)

  VastaaPoista
 2. Minna: Kiva kuulla että sulla on sujunut tammikuu hyvin :) Vaikka taisithan sä tosiaan sairastellakin. Talviloma kuulostaa kyllä aika buenolta ja samoin noi sun muut suunnitelmat! Toivotaan helmikuusta joo parempaa :)

  VastaaPoista
 3. Sullapas on mahtunut paljon asioita tammikuulle :) Mulla mennyt hieman heikosti alkuvuosi, joka toinen viikko kipua ja lepoa. :/ Mutta jospa tämän vuoden sairastelut olisi sitten tässä! :)

  Blogisi vaikuttaa muuten varsin mukavalta, eksyin tänne Minnan sivujen kautta :)

  VastaaPoista
 4. Satu: Kyllä joo aika paljon mahtui lyhyeen aikaan :) Sellaista se elämä joskus on. Harmi kuulla että sulla on ollut noin kurjia viikkoja, kivut ovat kurjia :( Mutta toivotavaan että selättäisit ne pian!

  Ja kiva juttu kun eksyit tänne, uusia ihmisiä on aina mukava saada mukaan, tervetuloa :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)