lauantai 4. helmikuuta 2012

Säästöön.

Alkuvuodesta on aina hyvä kehittää jonkinlainen säästökohde, joku juttu mitä varten laittaa vähän kahisevaa sukan varteen. Eräs tennistähti säästää kuulemma uuteen mailaan, se onkin aika luonnollinen säästökohde tenniksen pelaajalle :)

Minullakin on eräs säästökohde. Tai no, myönnetään että olisin enemmän kuin onnellinen ja iloinen, jos saisin sen syntymäpäivälahjaksi. Nimittäin rinkan! Voin kuvitella, että kaikki eivät näe minua ehkä rinkka selässä, mutta onpa se ennenkin selässäni keikkunut. Olen nimittäin ollut lapsuudessa ahkera partiolainen ja vaeltanut vaikka minkälaisia reittejä. Blogin minusta antama kuva voi joskus hieman hämätä.. ;)


En kuitenkaan ole ainakaan tällä erää liittymässä takaisin partioon, vaikka se mukavaa olisikin. Rinkka tulisi kuitenkin erittäin tarpeeseen. Eihän sitä koskaan tiedä mihin sitä joutuu? Punainen olisi aika kova sana ja plussaa olisi jos mäkin mahtuisin tarvittaessa sinne sisään.. :P Maailma voi olla joskus tosi paha. 

Kuvat lainattu

6 kommenttia:

 1. Ah, rinkat on ihania! Ihan vaan sen takia, että niistä tulee mieleen matkustaminen ja seikkailut :) Olisiko teidän seuraava reissu kenties ihan reppureissu rinkkoineen päivineen? Ihanaa, jos näin on <3

  Vinkkinä muuten rinkanostoon, että älä osta liian isoa. Mulla on 45-litranen, ja siellä oli runsaasti tyhjää tilaa vielä palatessamme sieltä parin kuukauden reissulta :) Rinkat vetää yllättävän paljon tavaraa sisäänsä!

  VastaaPoista
 2. Hanna: You never know! ;) Rinkat on kyllä kivoja, tykkäsin niistä jo lapsenakin partiossa! En joo ajatellut ostaa liian isoa rinkkaa, toi 45-litranen vois olla ihan passeli. Mistä oot ostanut sun rinkan? :)

  VastaaPoista
 3. Hei, ei tollasia salaperäisiä lauseita! Puristan susta lisää tietoa sitten koulussa ens viikolla :D
  Ensimmäisen rinkan ostin aikoinani muistaakseni Stadiumista ja kun se varastettiin, niin hankin uuden rinkan TopSportista. Molempien väri on ollut oranssi :) Kumpikaan ostamistani eivät ole olleet mitään huippulaatuisia, mutta onneksi kantamuksiakaan ei ole ikinä ollut yli kymmentä kiloa, joten hyvin on välttänyt tollanen halvempikin rinkka :)

  VastaaPoista
 4. Hanna: Pitää elämässä olla vähän jännitystä, haha :) Mä en tiennytkään että sun rinkka on varastettu, onpa kurjaa :/ Sulla on kyllä ollut sitten aika vähän tavaraa mukana tai sit ne on ollu kevyitä! Rinkassa on kyllä se hyvä puoli ettei se itsessään paina lähes lainkaan :)

  VastaaPoista
 5. Jos ihan vaelluskäyttöön hankit rinkkaa niin voin suositella Osprey merkkiä. Ihan huippurinkkoja! Oltiin muutama vuosi sitten (ennen lapsia) n. viikon Lapin vaelluksella ja mun rinkka tais painaa 19 kg (+ 3l vesipussi) lähtiessä ja miehen vähän päälle 20 kg. Tuntuhan se hieman painavalta mutta rinkkaa saa säädeltyä tosi paljon ja painoa voi siirrellä vaikka vuorotellen enemmän lantiolle ja sitten taas hartioille. :)

  VastaaPoista
 6. Cato: Kiitos kovasti vinkistä, täytyypä googlailla tuota merkkiä, ei ole ennen tullutkaan vastaan :) Mulle olis tärkeää juurikin ne säätöominaisuudet!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)