maanantai 27. helmikuuta 2012

Pieni kurkistus....

Nyt on muutto sitten aloitettu ja minäkin ole vihdoin nähnyt minkälaiseen kotiin muutamme :) Onneksi se näytti ja ylipäätään vaikutti paremmalta kuin kuvissa. Vielä kun sinne saadaan omat tavarat lopulta paikoilleen, niin eiköhän se kodilta tunnu. Vähän siellä vaan tuntu jollain olevan disko meneillään..vuokra-asunnon ihanuuksia. Onneksi korvatulpat on keksitty. 

Tässä hieman kuvia vielä tyhjästä asunnosta. Lattia on tosiaan todella hyvässä kunnossa - olisko justiinsa uusittu ja seinäpinnat on ainakin juuri maalattu. Tuo asunto on tosiaan ennen meitä ollut hetken tyhjiltään remontin takia. 

 Työhuone, kivasti tulee kahdesta ikkunasta luonnonvalo sisään
Makuuhuone. Aika samanlainen kuin työhuone, pohja vaan toisinpäin ja hieman enemmän kokoa. 
Keittiö. Ei varmaan tarvitse mainita mitään noista 90-luvun kaapeista, mutta onpa ainakin valkoiset!

Meille on sisäänkäynti "kylmästä tilasta", ei siis ole mikään ihan perinteinen kerrostalorappu vaan meillä on sellainen kunnon ulko-ovi niin kuin vaikkapa omakotitalossa. Aika jänskää!  

8 kommenttia:

 1. Näyttääpä kivalta! Erityisesti toi lattia on tosi makee. Lisää kuvia odotellen sitten kun saatte tavarat paikalleen :)

  VastaaPoista
 2. Hannna: Kiitos! :) Lattia on kyllä ihan kiva ja plussaa se saa myöskin hyvästä kunnostaan :) Lisää kuvia tulee tosiaan sitten tavaroiden kera :)

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää :)
  Itse sain yliannostuksen noista 90-luvun keittiönkaapeista (meillä oli juurikin samanlaiset), niitä kun kahdessakin eri vuokra-asunnossa katseltiin.

  VastaaPoista
 4. Onko tullut tarvittua korvatulppia nyt uudessa asunnossa? :)

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää vuokra-asunnoksi! Olen tässä kevään aikana käynyt katsomassa aikamoisia lääviä..
  Ovatko seinät harmaat vai näyttääkö vain kuvissa?

  Onnea uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 6. Hei, Onnittelut vielä uudesta työpaikastakin! Kuulostaa aivan mahtavalta pestiltä! Olet sen kyllä ansainnut kovalla työllä <3

  VastaaPoista
 7. Kurkistahan blogiini, sielunsisar :)

  VastaaPoista
 8. Satu: Kiitos! Nyt kun on omat tavaratkin jo melkein paikoillaan niin näyttää vielä paremmalta :) Noi 90-luvun keittiönkaapit on kyllä niin hehkeitä...

  kj: Itse asiassa on tarvittu, tosin kyllä niitä tarvittiin vanhassa kodissakin, ettei sen puoleen eroa :)

  Miss M: Kiitos onnitteluista paljon! :) Seinät ovat ihan valkoiset, juuri maalatat. Nuo kuvat on otettu puhelimen kameralla niin siksi voi värit vähän heittää. Kovasti onnea sinullekin asunnon etsintään :)

  Minna: Kiitti, täytyy käydä kurkkaamassa sitten sielunsisaren blogi! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)