lauantai 18. helmikuuta 2012

Pehmeän nassun salaisuus!

Mistä on pehmeä nassu tehty? Hyvien geenien lisäksi oman nassuni täsmätuotteina ja ehdottomina lemppareinani toimivat tällä hetkellä Cliniquen tuotteet. Sain niitä joululahjaksi ja olen kyllä niin tyytyväinen ettei mitään rajaa! Seuraavilla tuotteilla hemmottelen nassuani iltaisin, että olisin hehkeä seuraavana aamuna - valmiina päivän koitoksiin. Kova elämäkin tuntuu pehmeämmältä kun nassu on pehmeä, haha! 

Clinique - Superdefense SPF 25. Tämä ei kyllä taida olla oikeasti mikään yörasva, mutta itse käytän sitä sellaisena. Tuntuu vaan niin hyvältä ja aamuisinkin iho näyttää hyvinvoivalta ja ennen kaikkea tuntuu pehmeältä! Siis toimii hyvin!


Clinique - All about eyes serum. Aivan sairaan loistava silmänympärysrasva! Eipä ole tummia silmänalusia tai mitään ikäviä pusseja aamuisin enää! Mun luottotuote siis. Lisäksi tässä on ihanana lisänä metallinen kuula, jonka avulla rasva levittyy. Tuntuu kivan viileältä iholla! 


Pitäisköhän varata matka, että pääsisi hamstraamaan näitä Tax-freestä... ;)

6 kommenttia:

 1. Kiitos vinkeistä, täytyy kokeilla ainakin tuota silmänympärysvoidetta. Jotenkin sitä näin talvisin näyttä aamulla kuin arkusta nousseelta, silmäpussit ja tummat silmän aluset vaatii joka päivä kovaa pakkelointia ennenkun kehtaa lähteä ihmisten ilmoille.. Jos tuolla voiteella siis saisi vähän helpotusta aamutoimiin :)

  VastaaPoista
 2. Anna: Kannattaa kokeilla sitä, mulla se on ainakin toiminut paremmin kuin hyvin ja samoin ystävälläni jolta sen sain :) Hyvä toi arkusta noussut, mutta sehän on se totuus kyllä :D

  VastaaPoista
 3. Tykkään kans Cliniquen tuotteista. Rinse-off foaming cleanser naamaputsari on ihan mielettömän hyvää! :)

  VastaaPoista
 4. Anna: Kiva kuulla että säkin olet niihin tyytyväinen :) Täytyypä tutustua muihin tuotteisiin tässä pikapuoliin! :P

  VastaaPoista
 5. Miten käytät tuota silmäympärysseerumia? :) Levitätkö aamulla puhtaalle naamalla ja meikit päälle, vai illalla? Vai mitä mitä? :D

  http://vaatetellen.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. vra: En tiedä miten sitä virallisesti kuuluisi käyttää, mutta itse levitän sen aina puhtaalle iholle iltaisin. Sen lisäksi muulle kasvojen ihoalueelle sitten tuota toista rasvaa. :) Tuo combo on ainakin toiminut hyvin öisin ja ne silmäpussitkin ovat kiitettävästi pienentyneet :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)