sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Paras puoli.

Talven paras puoli on ehdottomasti nämä kaikki kissaristiäispäivät, kuten Runebergin päivä ja laskiainen, jolloin voi hyvällä omalla tunnolla herkutella. Jokaisesta asiasta löytyy siis jotain hyvää ja nämä kyseiset päivät ovat ehdottomasti talvikuukausien paras juttu! 

Runebergin tortut jäivät valitettavasti tänä vuonna syömättä, mutta täytyy ottaa menetetyt kalorit sitten takaisin laskiaispullien muodossa. Ne ovatkin kyllä niin suurta herkkua, saa nähdä kuinka monta mahani vetäisee tänä vuonna! Etenkin nuo Fazerin valmiit pullat ovat niin herkkua, nam!

Ja mansikkahillolla tietty!

Miksei kesäisin ja syksyisin ole mitään tällaisia kansallisia herkuttelupäiviä? Pitäisköhän ensi juhannuksena vaikka leipoa juhannuskakku... :) 

7 kommenttia:

 1. Aina voi olla herkuttelupäivä! ;D Meilläkin meni runepergit ohi, mutta ei hätää, leivoin niitä viikolla ja eilen syötiin viimeiset. Ei se päivää katso. :) Ja kyllä mä olen joskus syönyt kesälläkin joulutorttuja! :D

  VastaaPoista
 2. Marika: No niin kyllä voi, mutta noina virallisina päivinä sen voi tehdä tosi hyvällä omalla tunnolla :) Joulutortut on kyllä niin parhaita, mäkin söin niitä koko viime syksyn jo hyvissä ennen joulua kun jouluna niitä ei tosiaan ollut saatavilla :D

  VastaaPoista
 3. :) Olen samaa mieltä. Leivoin tammikuussa pari satsia Runebergintorttuja ja ne on kohta syöty kaikki. Ensi viikon ohjelmassa onkin tehdä pullataikina ja syödä vuoden laskiasipullakiintiöt täyteen. Ah, kermavaahto + hillo + pulla NAM! Mä en muuten välitä pullasta mutta laskiasipullat on ihan ehdottomia.

  VastaaPoista
 4. Little M: Vitsit munkin täytyy ensi vuonna leipaista Runebergintorttuja kun te muutkin olette olleet niin ahkeria :) Pulla on joo helposti pelkiltään aika kuivakkaa, mutta kun siihen laittaa juurikin kermavaahtoa ja hilloa, niin hyvin uppoaa! :)

  VastaaPoista
 5. Apua, ei tällaisia houkuttelevia kuvia saa laittaa tänne! :D Arvaa vaan kuolasinko juuri tänään noita samaisia pullia kaupassa, mutta maltoin mieleni vielä hetken (eli ehkä huomiseen asti :P ). Noi valmiit on aina ihan älyttömän hyviä, kun taas omatekemissä laskiaispullissa hillo ja kermavaahto puristuu aina rumasti ulos sieltä enkä muutenkaan saa niistä ikinä yhtä kuohkeita :)

  VastaaPoista
 6. Mmmmmm, laskiaispullat, namm! :P Täytyykin ruveta nyt ihan urakalla herkuttelemaan niillä ennen kuin sesonkiaika loppuu! :D

  VastaaPoista
 7. Mabn: Kannattaa, on ne vaan niiiin hyviä! :P Pakko saada vielä lisää tänä sesonkina...

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)