keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Odotellaan, odotellaan...

Kaikki ovat varmasti joskus joutuneet odottamaan jotain kuin kuuta nousevaa. Minä en ole hyvä odottamisessa, oli kyse sitten vaikkapa ruuan odottamisesta ravintolassa tai puhelun odottamisesta, niin kaiken olisi pitänyt mieluiten tapahtua jo eilen. Olen yhdellä sanalla sanottuna kärsimätön. Sitä olen nytkin. Miten ihmeessä sen ajan saisi kulumaan kuin siivillä? :)
 
Hey, I'm in love,
My fingers keep on clicking to the beating of my heart.
Hey, I can't stop my feet,
Ebony and ivory and dancing in the street.
Hey, it's because of you,
The world is in a crazy, hazy hue.

My heart is beating like a jungle drum

Emiliana Torrini - Jungle DrumArvioitu odottamisaika on kuulemma "muutamia viikkoja", toivottavasti ei kuukausia. Aika monta kertaa päivässä tulee avattua sähköposti...joko joko, joko olisi niitä hyviä uutisia??

Papukaijamerkki sille joka keksii mitä odotan. Se ei ole mitään elävää. 

3 kommenttia:

 1. Joku vaate? Rinkka? Koru? Arvosana jostain tentistä (heh)? Kerro nyt! :D

  VastaaPoista
 2. Tietoa asunnosta. Ja kesäähän sä odotat aina. ;)

  Minä jonotin tänään 1,5h. Ei ollut herkkua, vaikka ihan kärsivällinen olenkin. Jatkuvasti vain mietti, mitä kaikkea siinä ajassa olisi voinut tehdä, mikäli olisi tajunnut jonon vetävän niin hitaasti.

  VastaaPoista
 3. Hanna: Totta, odotan noitakin - kaikkia, mutta tässä ei viitattu niihin :) Enkä kerro vielä..tai ehkä mä soitan joku ilta sulle, hih :P

  Marika: Missä ihmeessä olet noin kauan jonottanut? :) Totta, odotan tietoa asunnosta ja erityisesti sitä kesääkin, mutta en viittaa niihin tässä :) Hih, jänskää!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)