keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Miksei tää avain käänny?!

Oi voi, että saatoin olla taas eilen ylpeä itsestäni - naisena! Mun käyttöauto on nyt tosiaan tällä viikolla siellä kolarikorjauksessa (vihdoin) ja mä sain sitten Avikselta lainaan mitä uskomattomimman auton, Exclusive-version!. Oon ihan rakastanut lähes uuteen, 8000 kilometriä ajettuun citikkaan, jossa on kaikki herkut. Oih! Ei sitä edes huomaa ajavansa ja siellä on sitä paitsi aina lämmin sisällä. Nanna tykkää!


No siitä en kuitenkaan tykännyt eilen, kun pysähdyin töistä tullessa kauppaan ostamaan karkkia (heh). Kun olin lähdössä pihasta, niin yhtäkkiä avain ei kääntynytkään virtalukossa. Pyöritin ja käänsin ja laitoin ovia lukkoon ja auki ja tein vaikka mitä. Yritin viimeiseen asti välttää avun soittamista. No, pakko oli vihdoin nöyrtyä kun halusin kotiin sieltä kaupasta :D Poikaystävä ei (onneksi) vastannut, en olisi halunnut kuunnella sen räkänaurua...Isukki sitten kiltisti auttoi tytärtään auton kanssa ja kertoi tälle, että semmoinen juttukin kuin rattilukko on olemassa. Hehe, on vain. Mutta nyt mäkin tiedän! 


Voi aivo, että nolotti. Mulla oli muuten taas vaihteeksi ensimmäinen työpäivä, uudessa paikassa. :) 

Kuva lainattu

8 kommenttia:

 1. Minna: No kyllä se siinä meni, on se aina niin erilaista mennä uuteen paikkaan. Meinaa tulla aina stressiä, mutta kai se tästä.. :)

  VastaaPoista
 2. Noo, sattuuhan sitä. :) Hirmuisasti onnea uuteen työpäikkaan - toivottavasti tulet viihtymään! :)

  VastaaPoista
 3. Hahaa! Hyvä etten oo ainut joka sekoilee autojen kanssa. Etsiskelin kuumeisesti vuosi takaperin meidän uudesta autosta käsijarrua, kunnes kuulin, ettei tässä mallissa sellaista edes ole. Eipä tullut mieleen, että käsijarrukin menee automaattisesti päälle ja pois!

  VastaaPoista
 4. no kyllä se siitä, alku on aina vähän kankea varsinkin kun ei tunne ihmisiä, mutta uskon että se helpottuu hyvin pian =)

  älä siis ressaa!

  VastaaPoista
 5. Marika: Sattuu sitä joo paremmissakin piireissä, haha! :) Kiitos, toivotaan että viihtyisin :)

  Anna: Haha, toi sunkin kommellus on aika hyvä! :D Ei ne autot ole aina niin helppoja...Tossakin oli vaan sellainen nappi-käsijarru..

  Minna: Toi on kyllä niin totta! :) Kiitos, olet ihana kun jaksat aina tsempata! :)

  VastaaPoista
 6. Ja silleen pikku vinkkinä että citikkaa ette sitten osta! Niissä ei oo mitään muuta hyvää kun ulkonäkö.

  VastaaPoista
 7. tuulikki: Mutta kun A:kin innostu jo. :D Sitä paitsi ei noi Ooppelitkaan korjauslaskuista päätellen mitään huippuautoja ole.. :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)