perjantai 10. helmikuuta 2012

Hupsista, sehän kävi nopeasti!

No näinpä! Viime sunnuntaina kotimme ilmestyi myytävien asuntojen joukkoon etuovi.comiin, tiistaina ja torstaina oli privanäytöt kahdelle erittäin kiinnostuneelle ostajalle, kaksi tarjousta tuli ja tänään asunto sitten myytiin. Meidän koti siis! Nyt se on siis menoa. Tiesin kyllä, että onhan tämä ihan kiva koti, mutta kun kaikki remontit olemme tehneet itse, niin sitä ajautuu vain katselemaan niitä "virheitä". Joita ei siis edes välttämättä ole, mutta itse sitä on vain niin kriittinen. En kyllä ikinä odottanut, että tämä menisi näin äkkiä alta. Välittäjäkin lupaili myyntiajaksi 3-15 viikkoa. Se oli sitten lopulta melkein vain 3 päivää. Ihan uskomatonta. 
Tänään on sitten äkkiä panikoiden availtua vuokraovi.comin sivuja ja täytelty hakemuksia. Katto olisi kiva pitää jatkossakin pään päällä!

Kuva lainattu.

6 kommenttia:

 1. Hui :o Tosi nopeesti meni myyntiin :D Kai teillä on jotenkin sillein ettei tarvi kämpästä luopua ennen kun on toinen mihin mennä?

  ♥ Donna / http://andrevei.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Donna: Joo, yllättävän nopeasti :D ei tätä edes itsekään vielä oikein tajua. Näillä näkymin luovutus olisi ensi kuun lopulla eli kyllä tässä pitäisi olla hyvin aikaa löytää seuraava katto pään päälle :)

  VastaaPoista
 3. wau,kolme päivää!!:) Eipä tarvinnut kauemmin murehtia sitäkään myymistä!:) En tiedä miten on mahdollista, ,mutta multa on mennyt niin ohi syy, miksi myitte oman rakkaan asuntonne?:)

  VastaaPoista
 4. Ewelyn: Kolme päivää juu suunnilleen :) Oon tainnut siitä syystä mainita vain suoraan kysyville, mutta eihän se mikään salaisuus ole. Eli muutetaan pois tältä paikkakunnalta muutenkin tässä parin vuoden sisään ja nyt kun on vielä myyjän markkinat eikä Suomi ole Kreikan kanssa samassa tilanteessa, niin kannatti myydä :)

  VastaaPoista
 5. no ohho... se oli nopee! :D
  tsemppiä asunnon etsintään :)

  VastaaPoista
 6. Minna: Niin oli juu :) Kiitos, toivotaan että löytyis kiva korvaava asunto :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)