maanantai 6. helmikuuta 2012

Asutaanko me kohta sillan alla?

Siinäpä vasta hyvä kysymys, sillä nyt asuntomme on sitten myynnissä Etuovi.comissa. Huoh, saako vähän itkeä? :( Tää on vaan niin upea asunto. Ja olen myös erittäin tyytyväinen noihin myyntikuviin enkä muuten ole ainoa niitä kehunut - poikaystävä otti ne itse ja vitsit että hän kyllä osaa. Jos saa näin vähän kehua :) Noissa kuvissa tulee todellakin esille meidän kodin parhaat puolet. 


Ja tosiaan..meillä ei ole vielä minkäänlaista tietoa, että mihinkäs tästä sitten..Aika jännä tilanne, etten sanoisi. Pääkaupunkiseudulla pysytään ja vuokralle muutetaan, mutta siihen ne vihjeet sitten jäävätkin. Oletettavasti pysytään täälläpäin, sillä poikaystävän työt ja mun vanhemmat ovat täällä. Mulla on täältä kovin pitkä matka niin kouluun kuin töihinkin, möö. :/ 


Toivoisin että vuokrakämppä olisi mahdollisimman halpa ja suht hyvässä kunnossa. Ei ole paljon vaatimuksia oikein minkään suhteen, sillä tuskin tulemme siinä kauaa asumaan ja toisaalta mulla ei ole ainakaan mitään kiinnostusta laitella sitä. Kunhan olisi katto pään päällä ettei tarvitsisi kirjaimellisesti asua siellä sillan alla...

Mitäs tykkäsitte myyntikuvista? 

12 kommenttia:

 1. Koti näyttää kauniilta.

  Älä huoli<3 Kyllä se vielä entistäkin ihanampi koti löytyy.

  VastaaPoista
 2. Voi kun teillä on kaunis koti! Varmasti kyllä lopulta löydätte uuden vähintään yhtä hienon :) Eikä vuokrakämpät yleensä niin kamalia ole, tietenkin vähän riippuu mutta meillä ainakin on hyvä vuokrakämppä hyvällä sijainnilla :)

  Kuinka pitkät sun koulu- ja työmatkat sitten ovat?

  VastaaPoista
 3. Kaunista. :)
  Harvoinpa löytyy noin kaunista ja hyväkuntoista vuokrakämpää hyvällä sijainnilla, ja ennen kaikkea varsinkaan opiskelijaystävällisellä vuokralla (mikä meille on ollut suuri kriteeri). Olikin aikamoista metsästämistä meillä, mutta totta kai oli tyytyminen hiukan huonompaan, kylppäri ja keittiö sentään on rempattu.
  Tsemppiä etsintään!

  VastaaPoista
 4. A-PU-A!!!!! Siiiis niiiiin ihana ja upea, mikset oo ikinä esitellY??? Vai onko menny multa ihan ohi ! :D ?

  Ymmärrän kyllä että on haikea lähteä, kyllä minunkin olisi tuommoisesta paikasta :) Mutta tiäkkös, joskus on vaan pakko tehdä isoja muutoksia ja ottaa isoja riskejä, ties mitkä ihanat ajat teitä vielä odottaa..

  joskin rohkenen epäillä että löydätte ihan nykyisen veroista vuokra-asuntoa, mutta se on vain epäilys, nimittäin eihän sitä koskaan tiedä :)

  nyt nokka kohti taivasta, hyvä siitä tulee, mikä se joku sitten ikinä onkaa :)

  VastaaPoista
 5. RagDoll: Kiitos! :) Teidänkin koti on niin ihana, oon käynyt kurkkimassa sun blogista kuvia :) Kai se entistä kivempi koti juu löytyy joskus!

  Reetta: Kiitos sullekin! :) Täällä pääkaupunkiseudulla hyväkuntoisista, hyvällä paikalla saa vaan pulittaa aika kivasti rahaa. Ainoa hyvä puoli on, että meitä on kaksi maksamassa sitä vuokraa :)

  JM: Kiitos :) Mulle on kanssa kyllä se hinta aika suuri kriteeri, sillä näin opiskelijana tulot ovat mitä ovat eikä huvittaisi laittaa tyyliin 80% palkasta kämppään. Saas nähdä millaiseen sitten lopulta päädytään :)

  Minna: Hihi, ihana sinä <3 Kirjoitit niin ihanan rohkaisevasti! Kiitos! Oon mä joskus kaks vuotta sitten esitellyt jokaisen huoneen erikseen, mutta siitä on tosiaan aikaa ja ollaan senkin jälkeen tehty muutoksia. Ehkä tätä lähtöä vaikeuttaa mun osalta se, että ollaan laitettu tämä alusta alkaen itse ja tää on tosiaan ensimmäinen asunto sitten kotoa lähdön :) Joskus täytyy tosiaan ottaa riskejä ja tehdä pieniä uhrauksia, että pääsisi eteenpäin :)

  VastaaPoista
 6. Sama juttu meillä, eka oma ja alusta asti laitettu. Joskus tästä täytyy vielä lähteä, mutta ei onneksi ihan vielä :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kaunis koti teillä ja hyviä kuvia :)

  VastaaPoista
 8. Suvi: Kiitos! Mä just tallensin nuo kuvat talteen muistoksi :)

  VastaaPoista
 9. Kaunis koti, varmasti löytyy pian ostaja! Minäkin ihmettelen mikset ole aiemmin meille esitellyt! :)

  VastaaPoista
 10. Miss M: Kiitos! En osaa ottaa noin hienoja kuvia :) Huomenna tulee ensimmäinen katsastamaan, vähän jännittää että tuleeko tässä vielä äkkilähtö :D

  VastaaPoista
 11. En tiennykään että ootte myymässä.. Mutta teillä on kyllä niin ihana koti, että varmasti löytyy pian ostaja, ja pääsette entistä kivempaan kotiin :) Kyllä sun sisustustaidoilla mistä tahansa asunnosta tulee ihana! :)

  VastaaPoista
 12. Anna: Ollaan me joo, jos tää asunto menee nyt vain kaupaksi :) Ja kiitos ihanista sanoistasi :) Mä kirjoittelin sulle enemmän meiliin, oli ihanaa kun olit laittanut viestiä :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)