keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Odotettu paketti!

Itse asiassa tämä odotettu paketti saapui jo viime perjantaina, mutta kun paketin sisällöstä on iloa toivottavasti muillekin kuin vain minulle, niin olen pantannut tätä. Ei kaikkea voi paljastaa kerralla, muuten ei ole mitään kivoja yllätyksiä! 

 Poikaystävä on ottanut tuon kansikuvan, mun mielestä se on sairaan hieno!

Odotetussa paketissa tuli siis kaksi kuvakirjaa meidän matkasta. Tippa linssissä niitä selailin... Nyt ne muistot ovat sitten siellä kansien välissä. Varmassa tallessa. Olin kyllä tosi tyytyväinen kirjoihin ja itse asiassa ne saivatkin jo kehuja muiltakin. Tosin mikäs siinä tuollaista kirjaa väsätessä kun on materiaalina upeat kuvat ja itse tykkään kovasti väsäillä tuommoisia ajan kanssa. Tuli muisteltua kaikke kivaa siinä samalla... 


Tosin molemmat kirjoista ovat lähteneet jo meiltä eteenpäin. En kyllä tiedä miten maltoin luopua niistä :) Ehkä se on se jakamisen ilo? Toisen kuvakirjoista annoin isoäidilleni syntymäpäivälahjaksi - tykkäsi! Ja toinen kirjoista matkasi postin mukana Oulun viereen, sinne lumen ja tuiskun keskelle! Toivottavasti tykkäsitte ja siitä on iloa ja aurinkoa teille sinne talven keskelle :)

Osallistuin itse asiassa noilla kirjoilla myös Ifolorin kuvakirjakilpailuun - jos vaikka onni potkisisi tällä kertaa? ;) 

6 kommenttia:

 1. Oi, ompa kaunis kirjanen! Ettekö tehneet itsellenne lainkaan tämmöstä kirjaa?:o Ite rakastan skräpätä, tai tehdä leikekirjoja itse. Kun olin Dallasissa, käytiin osavaltion suurimmassa scrapbook-kaupassa, ja _VOI_LUOJA_ sitä koristepaperien, kohotarrojen, kohokuvioiden, korttien ja ties minkä kaiken määrää! Aiheita oli tarroissa ja muissa koristeissa kyllä joka ikiseen juhlaan, kyllä paloi siellä kaupassa dollari jos toinenkin ;) Tuli ainakin hieno Dallas-leikekirja!
  Nyt oon ollu "ihan pikkasen" laiska tekee leikekirjoja - pitäis nimittäin väsätä jopa neljältä matkalta kirjat, hehe!:D:DD

  VastaaPoista
 2. Hanna-Reetta: Kiitos paljon! :) Ei vielä tilattu itselle tuota kirjaa, lähinnä hinnan vuoksi, mutta siis se on koneella tallessa, että sitten kun haluan niin yhden napin painalluksella saan sen tilattua :) Tommosessa scrapbook-kaupassa vois olla kyllä kiva käydä, kuulostaa ainakin hyvältä! :) Käsinkin on kiva tehdä, mutta siinä vaan menee yleensä niin kauan ettei meinaa löytyä niin paljon aikaa. Siksi varmempaa tehdä koneella että tulee edes tehtyä :D

  VastaaPoista
 3. Vautsi. Näyttää hienoilta. Oon itekin miettinyt, että olisi kiva just matkoista tehdä noita kuvakirjoja. Ehkä nyt sitten tulevista reissuista...

  VastaaPoista
 4. Anna: Kiitos paljon! :) Kannattaa kyllä tehdä tommosia kirjoja, säilyy yksien kansien välissä niin muistot kuin kuvatkin :)

  VastaaPoista
 5. Oi kun näyttää ihanalta! Tosi huippu idea jakaa rakkaimpien kanssa :)

  VastaaPoista
 6. Sara: Kiitos! :) Juu jotenkin saatoin arvella että meidän matkajutut saattaisivat kiinnostaa myös lähimpiä ihmisiä, etenkin siellä kauempana Suomessa, joten halusin muistaa heitäkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)