perjantai 13. tammikuuta 2012

Karvainen kamu.

Saimme tänä aamuna hoitoon karvaisen kaverin kun äiti lähti viikonloppuristeilylle Tukholmaan. Karvainen kaveri on oikein rauhallinen Teri-herra, joka oikeastaan vaan nukkuu sohvalla ja syö..mutta meidän Vito sitten taas..voi huokaus. :D


Koko ajan pitää olla katsomassa mitä Teri tekee. Ai se käänsi kylkeä sohvalla...ai nyt se rapsuttaa itseään. Vito vahtii aika tosissaan tuota vierasta. Onneksi he ovat jo erittäin tuttuja toisilleen elettyään kaksi viikkoa yhdessä, eipä tarvitse pelätä pahemman luokan riitoja...

Tänä viikonloppuna meillä riittää siis koirahulinaa, leikitystä ja ennen kaikkea ulkoilua. Se on vielä niin kiva, kun tuolla on hyvä kelikin. Jos ei sada kaatamalla vettä, niin sitten on niin liukasta ettei vahingossakaan pysy pystyssä... :/

 
On noi koirat vähän eri puusta veistettyjä...

10 kommenttia:

 1. Voi kuinka suloinen Teri! Näyttää ihan pehmolelulta tossa ekassa kuvassa :D En muuten tiennytkään että sun äidilläkin on koira!

  VastaaPoista
 2. Hanna: Niin näyttää joo! :) Katseltiin ihan samaa! Jos tarkkoja ollaan, niin Teri on äidin miesystävän koira, mutta äidin luonahan nuo asustelee :)

  VastaaPoista
 3. Hei,

  kysymykseni liittyy tosi vanhaan postaukseen eli niinkin pitkälle kuin vuoteen 2009: olet kirjoittanut Ordning & Redan kalenterista. Kuvasta en oikein saa selvää, että miten siis on, onko siinä nimipäivät? Ja oliko sulla siis vain ruotsinkieliset (no olettaisin näin, mutta toisaalta "Kerkko" kuulosti ihan suomenkieliseltä...)? Muutenkin näytti, että jopa tuossa ruotsinkielisessä versiossa on silti myös joitain juttuja useammalla kielellä? Itse tässä pähkin juuri suomenkielisen ja ruotsinkielisen välillä, joten olisi kiva tietää, että mitä mahtaakaan saada :) Nuo nimipäivät haluaisin kyllä ehdottomasti, toivottavasti ainakin suomenkielisessä olisivat.

  VastaaPoista
 4. Pauliina: Ei haittaa vaikka kyselee vanhoihin postauksiin liittyvää :) Tuntui vaan hassulta kaivaa vuoden 2009 postaus esille :D Mutta siis joo, siinä postauksessa näkyvä ensimmäinen kuva on vanhasta kalenteristani joka on täysin suomenkielinen eikä siis O & R:n. Jälkimmäinen on sitten Ordiningin kalenteri, joka minulla oli siis täysin ruotsinkielisenä, ei siis suomalaisia nimipäiviä. Ne piti silloin kytätä jostain muualta :) Mutta tuo mun kalenteri on tosiaan jo vanha, että voihan se olla että niitä saa jo nykyään myös suomeksi :)

  VastaaPoista
 5. Ok, kiitos :) Eli oliko siinä O&R:n kalenterissa nimipäiviä lainkaan? Jos ne olivat edes ruotsiksi, niin olettaisi, että suomenkielisessä suomeksi...

  Mitäs muuten pidit kalenterista? Onko rahan väärti? Itse tosin harkitsen isompaa eli A5:ta.

  VastaaPoista
 6. Äh, jäi nimi edellisestä pois...

  VastaaPoista
 7. Pauliina: Oli siinä kyllä nimipäivät på svenska :) Kyllä mä ainakin uskon että suomenkielisessä nimipäivät löytyy suomeksi, on ne kuitenkin niin oleellinen osa kalenteria :) Ja mä tykkäsin muuten kalenterista, oli kivaa kun siihen sai itse vaihtaa kansikuvaa ja kannet sai pysymään yhdessä kuminauhalla joten kalenteri ei myöskään kärsinyt :) Olisin varmaan tänäkin vuonna ostanut Ordningin kalenterin jos olin sattunut käymään sopivasti Helsingissä :)

  Anna: Kiitos! :)

  VastaaPoista
 8. Heip vielä,

  piti kysyä sitten asiaa kuitenkin O&R:lta. Arvasin, ettei O&R ole halunnut maksaa Helsingin yliopistolle nimipäivistä, joten joo, ei niitä nimipäiviä ole ;( Nimpparit löytyy vain ruotsinkielisestä kalenterista.

  Itse oon siis tilaamassa netistä kalenteria :) Mutta ei nyt vaan oikein natsaa nämä omat toiveet kuitenkaan O&R:n kanssa... hmm.

  Mutta kiitos kuitenkin avusta, katsotaan, mihin lopulta päädyn!

  VastaaPoista
 9. Pauliina: No mutta hyvä että kysyit niiltä suoraan, niin sait varmaa tietoa! :) Harmi juttu ettei löydy suomenkielisiä nimppareita. Tai sit sun pitää itse kirjoittaa ne sinne, voi tosin olla aika työlästä! Toivottavasti löydät nyt kuitenkin kivan kalenterin itsellesi! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)