perjantai 20. tammikuuta 2012

Jos matkalle tahdot...

Tällä hetkellä netissä on meneillään muutamakin erilainen matkustamiseen liittyvä kilpailu. Kiinnostaako? No minua ainakin kiinnostaa ja olenkin itse asiassa osallistunut jo niihin kaikkiin!

Radio Aallon sivuilla voi ilmoittautua Apollomatkojen järjestämään Kohdereportteri 2012-kisaan, jossa siis voittaja lähetetään valitsemaansa kohdemaahan (Kreikka, Bulgaria, Kroatia) viikoksi. Tehtäväkuvaus kuulostaa aikas hyvältä: "Tehtävänäsi on lomailla, rentoutua, ilakoida ja raportoida matkan sujumisesta Radio Aallon toimitukselle." Olis kyllä niin just mun juttuni! Täytyy nyt vaan pitää peukut ja varpaat pystyssä, toivoa parasta ja pelätä pahinta! :D  


Sitten seuraava..Rantapallon sivuilla voi osallistua kilpailuun, jossa voi voittaa Finnmatkojen 750€:n lahjakortin. Oi voi, kyllä kiitos kelpaisi! Kilpailussa ei siis tarvitse kertoa muuta kuin unelmakohteensa. Helppoa kuin heinän teko!

Kolmantena matkustamiseen liittyvänä kilpailuna olisi sitten Flybe:n järjestämä kilpailu, jossa voi voittaa lennot itselleen ja viidelle kaverille, jollakin Flybe:n reiteistä. Osallistuin totta kai tähänkin kisaan, tosin mulla ei ole kyllä ihan viittä kaveria, mutta eihän se ole niin justiinsa?

Jos nämäkään kilpailut eivät vielä riitä, niin lisää kannattaa tsekkailla täältä!

Kuvankaappaus.

2 kommenttia:

  1. Kohdereportterin paikan vien minä! ;) Hihii.. Se olisi kyllä ihan unelmaa. Sellaisen työn kun saisi, että voisi matkustella ja raportoida reissuista.

    VastaaPoista
  2. RagDoll: Säkin olisit siinä kyllä hyvä, sun kuvat on aina vaan niin kauniita! :) Ootko osallistunut tuohon kisaan? Olis kiva jos edes joku "tuttu" pääsisi siihen mukaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)