sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Hehkua talveen!

Sain aiemmin tällä viikolla tädiltäni kosmetiikkalähetyksen ja mikä ihaninta vielä kotiovelle asti kannettuna! Postisetä rimpautteli ovikelloa jo kahdeksan aikaan aamulla, juuri kun olin lähdössä kouluun. Onneksi en ehtinyt avata pakettia vielä silloin, niin oli jotain kivaa odottamassa kun kotiuduin rahoituksen luennolta!

Kaikki tuotteet, jotka saavat ihon hehkumaan, kimmeltämään tai päivettymään saavat minut erittäin iloiseksi! Niinpä olinkin innoissani kun paketista paljastui mm. tämä Dermoshopin Shimmering Body Powder. Siis vartalopuuteri, joka saa ihon hehkumaan! Kuinka ihanaa :) Vielä kun mulla on rusketustakin jäljellä, niin ai että! Harmi vain, ettei nyt ole tiedossa mitään juhlia, joihin voisi vähän laittautua enemmän, mutta täytyy tätä kokeilla ihan omaksi ilokseen!


Multa löytyy jo ennestään niin ikään Dermoshopin Shimmering Body Lotion, joka kanssa saa ihon hehkumaan, kuitenkin ilman päivettävää vaikutusta. Olen käyttänyt sitä erityisesti kesäisin ja nytkin jouluna reissussa ja ai että kun tuli ihana ja kaunis iho! Sopii erityisen hyvin käytettäväksi silloin kun valkoiset vaatteet! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)