tiistai 10. tammikuuta 2012

Erilainen arki.

Tässä sen taas hyvin näkee kuinka elämä heittelee pientä ihmistä. Viime syksynä kävin iltaisin vaan kääntymässä kotona. Opiskelin ja tein töitä. Istuin ruuhkissa tai juoksin kaupungilla. Söin jos oli aikaa. 

No, nyt sitten ei olekaan muuta kuin aikaa. Työt loppuivat meidän matkaan eikä koulukaan ole vielä alkanut. Ainahan sitä voisi tietty olla etukäteen viisas ja jo aloitella niitä koulujuttuja, mutta mutta... no ennemmin vaikka siivoan :D 

 Atlantista kerättyjä simpukan kuoria

Ja toisaalta, mullahan oli silloin koko viime syksyn aikana noin kolme vapaapäivää, joten ehkä tämä loma on vähän jopa ansaittuakin?

Ei sillä, on tässä tekemistä riittänyt. Olen pessyt mm. kaksi matkalaukullista vaatteita, urheillut, lenkittänyt koiraa, siivonnut, tehnyt ruokaa ja leiponut. Vielä on aika kulkenut suht ripeästi, mutta kauaa en kyllä kotona enää viihdy. 

 Simpukat Pentikin lasikulhossa, jonka toi joulupukki

Kyllä se oranvanpyörä alkaa taas kohta pyöriä..ehkä pitäisi vaan osata nauttia tästä joutilaisuudesta! :)

2 kommenttia:

  1. Yritä nyt nauttia vielä kun voit! Olet todella ansainnut sen että nyt on vähän pidempi lomaputki sulla. Ja ihan kivaa että kevät ei ole yhtä rankka kun syksy. En vieläkään tajua että miten jaksoit sen vetää sellasella tahdilla.

    VastaaPoista
  2. Reetta: Kiitos ihanasta kommentistasi! :) Sulla on tuossa muuten uusi kiva kuva! On kyllä tosiaan ihanaa kun on hieman höllempi kevät! En mäkään tajua sitä syksyä..tosin nyt se väsymys on tullut mukavasti perässä :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)