lauantai 17. joulukuuta 2011

Uudelle tukalle.

Samalla kun kävin kampaajalla pelastuttamassa tukkaani, niin tuli shoppailtua hieman hiustuotteita. Olivat vähän kuin joululahja itselleni! Poikatytöstä alkaa vihdoin kuoriutua nainen, niin taisin ensimmäistä kertaa elämässäni innostua hiusjutuista :) Toisaalta nyt on hieno tukkakin mitä laittaa! 


Tärkein ostos oli varmasti Wellan After Sun shampoon, joka siis lähti reissuun tietysti mukaan. Jos se edes vähän pelastaisi tukkaa pahimmilta palovaurioilta! Tuota olen käyttänyt joskus aiemminkin reissuilla ja tykännyt. 


Lisäksi ostin Herbinan Kosteuttavan Hoitosuihkeen (hiuksiin jätettävä). Tämäkin lupaa suojata hiuksia auringossa. 

Kampaajalta ostin sitten niitä tuotteita mitä Kirsi tukkaani laittoi. Ai miten niin manipuloitavissa? :) Ei vaan, nämä ovat varmasti hyviä tuotteita. Ensimmäinen on healthysexyhair:n Soy Renewal, joka on hoito- ja muotoilutuote. 


Ei kuulemma sisällä oikeastaan mitään myrkkyjä. Sen sijaan sisältää superkosteuttavaa arganiöljyä, soijaa ja kaakaota sekä lämpösuojan. Tykkäsin!


Toinen tuote oli sitten bigsexyhair:n Powder Play eli muotoilupuuteri, joka käy myös kuivashampoosta. Antaa aivan tajuttoman ihanaa volyymia ja nostetta tukalle! Ehkä munkin lättätukka on nyt menneisyyttä. Tämä ei lähtenyt mukaan matkalle, mutta kulkee varmasti mukana käsilaukussa.


Näiden lisäksi sain vielä Kirsiltä joululahjaksi Schwarzkopfin Essensity Colour Shampoon. :) 

Kyllä nyt kelpaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)