maanantai 12. joulukuuta 2011

Tunnelmia neljä päivää aiemmin.

Tänään olisi sitten neljä päivää aikaa lähtöön. Hui! Ajattelin kirjoitella hieman tunteistani ja siitä miten matkavalmistelut ovat sujuneet. 

Eivät ole sujuneet hyvin. Eilen aamulla heräsin siihen ahdistukseen kun tajusin, että oikeastaan kaikki on vielä tekemättä. Aloin jo epäillä, että ehdinkö perjantaina edes lentokoneeseen. No, sanomattakin selvää että ne yöunet jäivät siihen. Ei tämän valmistautumisen kai ihan näin pitäisi mennä...Eniten stressaa se, että olen loppuun asti joka päivä töissä enkä luonnollisesti ole ennen viittä minään päivänä kotona. Sitten pitäisi hoitaa vielä normaali arkikin tässä sivussa. Ylimääräiset kampaajat. Nähdä tuttavia...the list goes on. No kai tämä on sitä normaalia matkastressiä?


Muuten olen kyllä hyvin rauhallinen. En vielä jännitä oikeastaan lainkaan, ainoastaan ruokahaluni on hieman kadoksissa. Muut jännittävät puolestani - terveisiä vaan sinne saareen! ;) Lähinnä vain odotan sitä totaalista maisemanvaihtoa. Ei stressiä, ei hössötystä. Saa vain levätä, nauttia ja tutustua uusiin ihmisiin. Elää ilman kelloa, auringon mukaan. Tehdä juuri sitä mitä huvittaa. Nukkua päivässä vaikka kolmet päikkärit. Ihan jees. 

Kuva lainattu

2 kommenttia:

  1. Ihanaa. Ihankun olisin itsekin lähdössä reissuun kun jännittää sun puolesta :D

    VastaaPoista
  2. Cherry: Sinä hassu! :) Kivaa kun jännität munkin puolesta niin mä voin olla ihan vaan lunkisti! :P

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)