maanantai 5. joulukuuta 2011

Tunnelmia joulujuhlasta.

Lauantaina juhlistettiin kavereiden kanssa joulua, näin ennen meidän matkaa! Mukana oli mun opiskelukavereita, yhteisiä tuttujamme ja lapsuuden ystäviäkin. Alkuillasta kävimme pienellä porukalla keilaamassa, jonka jälkeen ilta jatkui luonamme! 

 Kiitos ihana Anna kauniista kukista!

Oli mukavaa kun porukka viihtyi hyvin ja tutustui myös toisiinsa. On aina vähän jännää kun kutsuu paikalle ihmisiä, jotka eivät tunne toisiaan entuudestaan! Ilta vietettiin mm. pelailun, syömisen ja juomisen merkeissä :)


Tarjottaviksi olimme hommanneet mm. jättikatkaravunpyrstöjä, mozzarellatikkuja, kevätkääryleitä, jalopenopoppereita, raputähtiä, ruisnappeja kylmäsavulohitäytteellä, suklaata, joulufudgea (tein itse) ja tietysti viiniä ja mustikkashotteja. Viinistä tosiaan kirjoittelin aiemmin tässä postauksessa ja se saikin hirveästi kehuja myös vierailta, joten suosittelen kokeilemaan :)


Oli kyllä tosi kivaa nähdä pitkästä aikaa kaikki ihania ystäviä ja tuttuja! Kyllä kaverit ovat vaan niin tärkeitä! Kiitos vielä kaikille osallistuneille! :)

PS. Kuvia on harmillisesti kovin vähän, "emännällä" oli vähän kiirusta koko illan.. 

2 kommenttia:

  1. Kiitos ihanista kemuista isäntäväelle! Ja kiva että kukkakimppukin oli mieluinen :) Oli kyllä tosiaan hauska ilta!

    VastaaPoista
  2. Anna: Kiitos vielä itsellesi ihana! :) Oli kiva kun molemmat pääsitte ja ennen kaikkea kiva nähdä jossain muissakin kun aina koulun merkeissä :) Kukat olivat aivan ihania, osasit valita hyvin, kiitos vielä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit, piristit päivääni! :)